Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Un hoț a fost prins chiar de proprietarul casei din care fura. A fost arestat

hot din locuintaUn bărbat din Turulung a fost identificat de polițiști după ce a fost surprins de proprietar în timp ce încerca să fure mai multe bunuri dintr-o locuință din Satu Mare. Pentu fapta comisă, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

În data de 17 iunie, în jurul orei 13:02, I.P.J. Satu Mare a fost sesizat prin apel telefonic la SNAU 112, de către proprietarul unei locuințe de pe strada Mihail Kogălniceanu din Satu Mare, despre faptul că a surprins într-una din camere un bărbat care încerca să sustragă mai multe bunuri.

La fața locului a intervenit în scurt timp patrula de siguranță publică, care l-a identificat la fața locului pe V.S. de 31 de ani din Turulung.

Cazul a fost preluat de către polițiștii de investigații criminale care au stabilit că cel în cauză, după ce a intrat fraudulos în locuință, se pregătise să sustragă un televizor LCD, pe care îl așezase déjà într-o husă de material textil, dar și alte bunuri, evaluate în total la aproximativ 4 500 lei, toate recuperate și restituite părții vătămate.

În urma administrării probatoriului, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, urmând ca a doua zi să îl prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, cu propunere de arestare preventivă.

În data de 18 iunie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare a sesizat instanța de judecată, care a dispus emiterea pe numele celui în cauză a unui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.