Un hoț a fost prins chiar de proprietarul casei din care fura. A fost arestat

20 iunie 2016 | 0 comentarii

hot din locuintaUn bărbat din Turulung a fost identificat de polițiști după ce a fost surprins de proprietar în timp ce încerca să fure mai multe bunuri dintr-o locuință din Satu Mare. Pentu fapta comisă, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

În data de 17 iunie, în jurul orei 13:02, I.P.J. Satu Mare a fost sesizat prin apel telefonic la SNAU 112, de către proprietarul unei locuințe de pe strada Mihail Kogălniceanu din Satu Mare, despre faptul că a surprins într-una din camere un bărbat care încerca să sustragă mai multe bunuri.

La fața locului a intervenit în scurt timp patrula de siguranță publică, care l-a identificat la fața locului pe V.S. de 31 de ani din Turulung.

Cazul a fost preluat de către polițiștii de investigații criminale care au stabilit că cel în cauză, după ce a intrat fraudulos în locuință, se pregătise să sustragă un televizor LCD, pe care îl așezase déjà într-o husă de material textil, dar și alte bunuri, evaluate în total la aproximativ 4 500 lei, toate recuperate și restituite părții vătămate.

În urma administrării probatoriului, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, urmând ca a doua zi să îl prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, cu propunere de arestare preventivă.

În data de 18 iunie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare a sesizat instanța de judecată, care a dispus emiterea pe numele celui în cauză a unui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest