Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Un singur consiliul local din județ, neconstituit. Comuna care n-are conducere

primaria camarzanaDin cele 65 de unităţi administrativ-teritoriale (UAT-uri) din județ, plus Consiliul Judeţean Satu Mare, până astăzi s-au constituit 65. Singurul consiliul local neconstituit în momentul de față este la Cămărzana.

La prima convocare s-au constituit 61 de consilii (inclusiv Consiliul Judeţean).

La a doua convocare s-au constituit consiliile locale din UAT-urile:  Călineşti-Oaş, constituit la a doua convocare în data de 25.06.2016, ora 09,00; Gherţa Mică, constituit la a doua convocare în data de 27.06.2016, ora 10,00; Socond, constituit la doua convocare în data de 27.06.2016, ora 12,00; Căuaş, constituit la a doua convocare în data de 28.06.2016, ora 12,00.

Consiliul Local Cămărzana este convocat pentru a treia oară la data de 2 iulie, de la ora 9,00. Acest consiliu local nu s-a putut constitui la precedentele două convocări deoarece nu a întrunit cvorumul necesar de două treimi din numărul total de consilieri prezenți la ședință. De fiecare dată au lipsit membrii PNL, adică patru consilieri, din totalul de 11.

În cazul în care acest cvorum nu va fi întrunit nici a treia oară, din același motiv, cei patru consilieri vor fi invalidați urmând ca în Consiliul Local Cămărzana să intre următorii patru trecuți pe lista liberalilor. Dacă nici aceștia nu se vor prezenta, la Cămărzana vor fi organizate noi alegeri. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.