Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

Violatorii din Vama au ajuns la închisoare. Ce pedeapsă a primit fiecare

violatori vamaCei trei tineri din Vama care în luna august a anului trecut au violat o minoră în vârstă de 14 ani au fost încarcerați ieri.

Poliţiştii Biroului de Supravegheri Judiciare și Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au acţionat pentru depistarea persoanelor date în urmărire în temeiul legii şi punerea în aplicare a mandatelor de executare a unor pedepse privative de libertate emise de instanţă.

Astfel au fost puse în executare un număr de trei mandate de executare a pedepsei închisorii, emise de Judecătoria Satu Mare, pe numele a trei tineri din comuna Vama, cu vârste între 19 și 21 de ani, și care au fost condamnați la câte 5 ani de închisoare cu executare fiecare pentru săvârșirea infracțiunii de viol, respectiv sechestrare de persoane.

Cei trei tineri violatori sunt Petrișor Nathaniel Fanea, Mihăiță Sebastian Cseh și Francisc Sarkozi care au fost condamnaţi după ce în 11 august 2015 au încercat să violeze o elevă de 14 ani. Cei trei au urcat-o într-o maşină şi au dus-o în comuna Vama, mai exact în zona denumită Puturoasa. Aici, sub ameninţare, Mihăiţă Sebastian Cseh, Petrişor Nataniel Fanea şi Sarkozi Francisc au violat-o pe minoră. Apoi au adus-o din nou în Satu Mare și au lăsat-o într-o stație de taxi.

2 comentarii

  1. Claudiu Pop Răspunde

    Ar trebui castrate pe toti !

  2. Marinica Lup Răspunde

    În sfârșit s a făcut dreptate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.