Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Accident în centrul Sătmarului. Un copil rănit şi trei maşini avariate (FOTO)

accident satu mare (8)Accident în centrul Sătmarului. Un accident rutier soldar cu rănirea unui copil și avarierea a trei autoturisme a avut loc în urmă cu puțin timp în Piața Libertății din municipiul Satu Mare.

Evenimentul a avut loc în fața Casei Albe, fiind implicate trei autoturisme, două cu numere de Austria și unul de Italia.

Din primele informații reiese că un autotusim Opel Vectra a lovit din spate un BMW X 5, care în urma loviturii puternice a fost proiectat într-un Renault aflat în fața sa. În urma impactului un băiat de circa 7 ani a fost rănit, fiind preluat de o ambulanță SMURD și transportat la Urgențe.

Poliția  a demarat o anchetă.

Vom reveni cu detalii.

9 comentarii

  1. cineva Răspunde

    diaspora

  2. scarba Răspunde

    Mda, au aparut iara, nenorocitii! Inunda judetul! Macar daca s-ar rari, asa, intre ei dar din pacate de cele mai multe ori produc tragedii si pentru altii! Afara stau ca mieluseii, cum ajung in tara, parca au innebunit! Nu mai incapi de ei nicaieri! Binenteles toti au uitat limba romana si pentru ei nu exista legi in tara!

    • Unu Răspunde

      Nenorocit esti tu băi fraiere si mintea aia ta incuiata

      • oprea Răspunde

        Te simti vizat, papagalule? Nu a a mers bine recolta la capsuni, mai diaspora in mizerie!

        • Unu Răspunde

          Daca esti asa de tare in gura de ce nu sa ne întâlnim sa bem o bere, apropo de de capsunari si aia sunt oameni, dar eu tie pot si sunt sigur ca pot sa-ti dau lectiiiiii oricand si la orice oră, dar stai linistit ca nu e vina ta ca te-ai nascut asa de prost te inteleg, pt ca o persoana care este educată si cu capul pe umeri nu debiteaza asemenea prosti.

        • Eu Răspunde

          Nu uita o treabă mai Oprea ca ROMANIA este a românilor oriunde ar fi ei si nu a unor fraieri ca tine ca nu ai facuto tu cu neamul tau.

  3. M Răspunde

    Ma mir ca, copilul a fost ranit, deoarece scaunele pt copii au doua centuri, iar scaunul din nou este prins de centura. Doara vorbim de oameni ca traiesc in europa de vest, nici nu se pune problema centurii. vaai idioti, idioti peste tot!!!

  4. Florin Răspunde

    Graba strică treaba

  5. constantin beliga Răspunde

    OAMENI BUNI,de ce va ocarati unul pe altul”capsunari,diaspora,strainezi,frustati”.Respectati legile de circulatie si daca va ganditi bine,nu vor mai fi atatea injuraturi si mai ales accidente in trafic.DE CE AVETI ASA DE MULTA RAUTATE IN VOI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.