Ultima actualizare: azi, 19:43

Locale

Atac în stil mafiot în miez de noapte. Un tânăr a fost oprit în trafic și bătut

bataie-1Un atac demn de clanurile mafiote a avut loc ieri noapte în Comlăușa. S-a încins o bătaie crâncenă și a curs mult sânge. 

Astfel, în jurul orei 00,30,  a nopții de miercuri spre joi, poliţiştii din cadrul Secției nr. 8  Poliție Rurală Gherța Mică au fost sesizați prin SNUAU 112 de către M. V., de 26 ani, din Batarci, despre faptul că, în jurul orelor 00,10, în timp ce conducea autoturismul în localitatea Comlăușa, fiind însoţit de doi consăteni,  a fost blocat în trafic de către o altă mașină din care au coborît două persoane, care au început să îi lovească cu pumnii și picioarele, spărgând geamul lateral al autoturismului.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au stabilit identitatea agesorilor, fiind vorba despre doi tineri, în vârstă de 26 respectiv  30 ani, din Tarna Mare. Unul dintre aceştia a fost transportat cu Ambulanța la Spitalul Județean Satu Mare unde a rămas internat pentru investigații medicale de specialitate.

În cauză a fost întocmit dosarul penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de ”Lovirea sau alte violențe și Distrugere”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.