Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

Beznă în două cartiere din Satu Mare. Echipele de la Electrica se luptă să remedieze situatia

pana curent carpatiDouă cartiere din municipiul Satu Mare sunt cufundate, în această perioadă, în beznă. Zeci de blocuri din Carpaţi I şi Carpaţi II nu mai sunt alimentate cu energie electrică încă de la ora 13.00.

Comercianții din zonă, dar și cetățenii, se plâng de lipsa curentului electric deoarece nu le mai funcționează frigiderele iar marfa li se alterează, fără să mai punem la socoteală lipsa luminii sau faptul că alte aparate casnice nu funcționează.

Cei de la Electrica spun că sunt avarii pe mai multe linii de alimentare cu energie electrică, cel mai probabil din cauza suprasolicitării acestora.

Echipele de la Electrica se află în aceste momente pe teren pentru a remedia situația, dar nu se știe cu exactitate când va reveni alimentarea cu energie electrică în cele două cartiere.

3 comentarii

  1. Ana Maria Răspunde

    Doua cartiere!!! Bănuiesc că au si un nume…dacă tot scriem. Bănuiesc ca unul e Carpați II…e o minune să nu fie o săptămână fără întreruperi de curent acolo. Iar Electrica se face că plouă…ei nu stiu nimic!!!!

  2. Sandel Farcau Răspunde

    9 ore, inca nu s-a remediat problema. Alo, suntem in 2016 sa va fie rusine!

    • costel Răspunde

      Votati pnl udmr ca apoi ve ti sta in bezna vreo 4 ani toti,unde e marele prefect Budescu??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.