Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

Dedeman se deschide vineri la Satu Mare. Care este valoarea investiției

dedemanMult așteptatul magazin Dedeman de la Satu Mare își va deschide vineri, 29 iulie, porțile pentru sătmăreni, ajungând astfel la o reţea de 43 de magazine la nivel naţional. Noul magazin dispune şi de o parcare proprie cu 399 de locuri şi a fost ridicat printr-o investiţie de circa 11 milioane de euro şi a creat peste 160 de locuri noi de muncă.

Peste 45.000 de produse, de la firme locale, companii naţionale de tradiţie şi branduri celebre internaţionale sunt expuse, intuitiv şi complementar pe rafturile ce se întind pe o suprafaţă de peste 12.700 de mp., incluzând o seră dedicată plantelor şi produselor pentru grădină, de circa 1950 mp.

“Pentru acest an am stabilit ca strategie consolidarea prezenţei noastre în partea de nord-vest a ţării, iar inaugurarea magazinului din Satu Mare reprezintă un prim pas în îndeplinirea acestui obiectiv”–  Dragoş Pavăl – preşedinte şi acţionar majoritar al Dedeman.

 Noul magazin va oferi sătmărenilor şi servicii auxiliare şi facilităţi de care clienţii Dedeman din celelalte oraşe din reţea se bucură deja. Serviciul de proiectare băi şi bucătării, mixare vopsele, comenzi speciale, confecţionare perdele, livrarea mărfurilor şi retur produse sunt opţiunile special gândite pentru confortul clienţilor care apelează la Dedeman pentru proiectele lor.

Dincolo de vânzarea la raft, sătmărenii vor beneficia şi de varianta achiziţiei online a produselor, fie prin aplicaţia de mobil, fie prin accesarea dedeman.ro.

Sursa: http://www.zf.ro/

7 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    Azi inainte de masa am facut 45 minute de la semafor Brandusei pana la praktiker…

  2. cetatean Răspunde

    Conducerea Dedeman, careia ii multumim pt. investitie si ii dorim mult succes, l-a invitat si pe fostul primar sa fie alaturi de actualul primar la taierea panglicii?
    Mi se pare a fi un gest de bun simt si o “predare de stafeta” a orasului, care din pacate nu a avut loc oficial!

    • Unu' Răspunde

      Da’ ce să facă luzeru’ ăla acolo? Ce merite deosebite ar avea? Poate s-or fi întâlnit cu vre-unul din frații Pavel prin Italia, unde fostul văcar, (pardon, primar) mergea cu fufele de legat … să-și exprime sincerele regrete că în sătmar sunt doar investitori germani …
      CUIE MOICA!!!

      Pentru m__știi pesedei, spre informare: Dedeman (precum și mulți alți investitori care vor mai veni) a venit pentru a-și spori profitul nu pentru a face mare scofală pentru sătmăreni!!! Acolo majoritatea sătmărenilor vor CHELTUI banii, nu-i vor PRODUCE!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.