Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Doi hoți au golit casa unei femei. Polițiștii i-au reținut

arestat la peteaLuni, 04 iulie, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Petrești, în cooperare cu polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale și Biroul de Ordine Publică Urbană Carei, au identificat şi prins autorii furtului comis în perioada 28-30 iunie a.c..

Este vorba despre B. Iosif, de 40 ani, H. Iosif, de 48 ani, care ar fi pătruns prin efracție în locuinţa unei femei din localitatea Vezendiu, de unde ar fi  furat mai multe bunuri printre care un televizor tip „plasmă”, un aragaz și butelia aferentă, un expreso de cafea, în valoare totală de aproximativ 2.700 lei, pe care, ulterior, le-au vândut unui barbat din Carei.  Bunurile furate au fost recuperate şi restituite persoanei vătămate.

 Autorii au fost reținuți pentru 24 ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentați instanței de judecată pentru luarea măsurilor legale. 

Un comentariu

  1. raudetot Răspunde

    Cum te poti apara de atacatori în propria ta curte? Tare as vrea sa stiu ce spune legea,ca daca ii casapesti,pedeapsa tot tu o primesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.