Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Două sătmărence, bătute în plină stradă. Unde s-a întâmplat asta

femeie batutaDouă femei din județul Satu Mare au fost bătute ieri, în plină stradă, una la Satu Mare, iar cealaltă la Foieni.

Poliţiştii Biroului de Ordine Publică pentru mediul Urban, din cadrul Poliţiei municipiului Satu Mare  au întocmit dosar penal pe numele unui  tânăr în vârstă de 24 ani, din  Ambud,  care, în cursul zilei de ieri,  4 iulie, a agresat-o fizic pe fosta lui iubită în timp ce se afla pe strada Martirilor Deportați din municipiu. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţă.

Poliţiştii din cadrul Sectiei nr. 7 Carei, au fost sesizați, prin Serviciul Apeluri de Urgenţă 112, de către o adolescentă, de 18 ani, din Foieni, despre faptul în timp ce se afla pe stradă în zona numită ”Cartierul Romilor” din localitate, în urma unor discuții contradictorii cu un bărbat în vârstă de de 35 ani,  din Carei, acesta a lovit-o cu palma peste față căzând la pamânt. Totodată a amenințșat-o cu acte de violențe atât pe ea cât și pe membrii familiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”lovire sau alte violențe, amenințare si tulburarea ordinii si linistii publice”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.