Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Expo Fabricat în Satu Mare… la Baia Mare? Sătmarul nu dispune de un spațiu adecvat

expo satu mareDin cauza faptului că nu există un spațiu adecvat, evenimentul Expo Fabricat în Satu Mare este posibil să fie organizat în alt oraș, cel mai probabil la Baia Mare.

Președintele Asociației Economice Germano-Române Satu Mare, Iuliu Cadar, a făcut astăzi, în cadrul ședinței Comitetului de Dialog Social de la Prefectură, un apel autorităților sătmărene pentru ca împreună să fie găsit un spațiu adecvat pentru organizarea acestei expoziții tot la Satu Mare, a următoarelor ediţii.

Acesta a afirmat că, și în acest an, suprafața expozițională a fost redusă cu o treime față de anul viitor, iar cei care administrează complexul Interex se află în tratative foarte avansate cu un supermarket pentru a închiria o altă suprafață. În aceste condiții, Expo Fabricat în Satu Mare nu mai poate fi organizat în această locație, iar Iuliu Cadar a făcut un apel la autoritățile locale să fie găsită o soluție, altfel expoziția va fi organizată în alt oraș.

Prezent la ședință, viceprimarul Adrian Albu a precizat că respectiva clădire a fost scoasă la vânzare mult timp și nu înțelege de ce Primăria Satu Mare nu a cumpărat-o cu atât mai mult cu cât terenul de sub imobil îi aparține. Și Adrian Albu este de acord că trebuie găsită o soluție ca expoziția care oglindește economia Sătmarului să poată fi organizată și anul viitor tot la… Satu Mare.  

2 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Ce s-a întâmplat cu pavilionul expozițional de la ștrand?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.