Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Hoțul de biciclete de pe Cloșca a fost prins. Sătmărenii și-au adus din plin aportul

furt bicicleta satu mareHoțul de biciclete care a fost filmat cu camere de supraveghere în timp ce vineri, în jurul orei 17.00, fura o bicicletă dintr-un imobil de pe bulevardul Cloșca din municipiul Satu Mare a fost prins.

”Dosarul este pe rol la Poliție. Mulțumim tuturor, pe această cale, pentru ajutor. Autorul a fost identificat”, se arată într-un mesaj postat sâmbătă după-amiază de cei care au postat vineri filmarea cu acest hoț.

Un aport desoebit la identificarea și prinderea acestui hoț l-au avut, din nou, sătmărenii. După ce imaginile cu hoțul în timp ce fura bicicleta a fost postat pe site-urile de socializare de unde a fost preluat și de mass-media din Satu Mare, au apărut și primele comentarii cu refeire la identitatea acestui hoț.

Marea lor majoritate au mers spre un singur nume: Marius Bandrea, un tânăr de numai 19 ani.

Nu este pentru prima dată când hoții sunt prinși cu ajutorul sătmărenilor după ce imaginile filmate cu ei în acțiune au fost publicate pe site-urile de socializare sau în mass-media sătmăreană. În urmă cu mai bine de o lună, un alt hoț a fost identificat fiind filmat în timp ce fura dintr-un magazin din Satu Mare. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.