Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

Incendiu de proporții provocat de un copil. O casă și un garaj, distruse (FOTO)

incendiu carei3Un incendiu de proporții care a distrus o casă și un garaj din apropiere s-a produs ieri după-amiază în Carei. Pompierii sătmăreni au fost solicitați să intervină în jurul orei 18:31.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Secţiei de Pompieri Carei, care au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD.

În momentul sosirii echipajelor, flăcările se manifestau violent la acoperişul casei şi la garajul învecinat, existând pericolul extinderii acestora la întreaga locuinţă, dar şi la depozitul unei societăţi comerciale, care se afla la o distanţă de doar câţiva metri faţă de obiectivul incendiat. La faţa locului s-a deplasat şi (Î)Prim Adjunct al Inspectorului Şef, domnul Locotenent Colonel Constantin Ganea, care a preluat comanda intervenţiei.

Salvatorii au localizat şi lichidat incendiul cu operativitate, împiedicând propagarea acestuia şi reuşind, astfel, să salveze bunuri de o valoare considerabilă.

Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că, evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat de jocul cu focul a unui copil de aproximativ nouă ani şi care a aprins materiale textile şi hârtii depozitate în incinta garajului.

Ca urmare a producerii evenimentului, au ars şi au fost distruse, acoperişul garajului, construcţia din lemn a acoperişului casei, elemente de mobilier, articole vestimentare şi alte materiale textile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.