Începe nebunia. Jumătate din Podul Decebal se închide

7 iulie 2016 | 13 comentarii

podul decebalCa urmare a începerii lucrărilor de reparații capitale la Podul Decebal, Primăria Municipiului Satu Mare anunță că, începând cu data de 11 iulie circulația rutieră și pietonală pe podul Decebal va fi restricționată pe o perioadă de 5 săptămâni, după cum urmează:

- partea stângă, pe sensul de mers, dinspre intersecția Burdea spre Piața Romană, inclusiv rampa de acces dinspre bulevardul Transilvania, se închide complet, atât pentru traficul pietonal cât și pentru cel rutier, traficul urmând să se desfășoare pe partea dreaptă, pe câte un singur sens de circulație.

Vă mulțumim pentru înțelegere și solicităm respectarea semnalizărilor și a presemnalizărilor, precum și o atenție sporită în trafic.

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (13)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Iar kojak asta de ungur o sa meargă cu elicopterul.

  • hunter spune:

   A fost depistat şi un taximetrist ilegal care avea pe cupolă inscripţia BIP Taxi şi autoturismul cu nr. de înmatriculare SM 99 CTA. Acesta s-a sustras de la control, dar a fost identificat în persoana lui Cheovari Cătălin Gheorghe şi va fi sancţionat conform legii cu amendă de 25.000 lei pentru lipsă autorizaţie şi cu 1.000 lei pentru refuzul de a se supune controlului.

 2. Dan Petreuş spune:

  Ma oameni Buni , ar trebui sa fie gata in 5 zile

 3. Fara Cap spune:

  Sa inteleg ca 5 saptamani doar pentru jumatate din pod?

  Deci 2 luni jumate pentru tot podul sau ne oprim la jumatatea stanga?

  Nu mai inteleg nimic din anuntul asta facut pe jumatate.

 4. Daniel Toma spune:

  10 zile e mult. 5 sampamini!!!????. De fapt e ritm la nivel național. Alergam pe loc.

 5. M spune:

  Ma da critici sunteti, in loc sa va bucurati ca se face ceva. Dar Coica in cat timp a terminat bucatica de asfalt de la Auchan pana la Brandusa? 5 zile, NU, 5 saptamani NU, peste 5 luni!!!!!

 6. under spune:

  E bine ca se face ceva. Doar sa nu tina 1 an+ (deoarece nici acum nu e terminat) precum lucrararea de pe Careiului (Auchan – Brandusa/Arinului). Saptamana trecuta mi s-a rupt toba de esapament (nu, nu din cauza ruginei!) agatata de un val de asfalt pe podul Decebal. Apropo, Domnu’ CoiCa nu a fost in stare 6 luni sa astupe gropile de pe Golescu!!!

 7. Multimim tov. PSD Traiasca

 8. Unu' spune:

  CUIE MOICA!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest