Înghesuială la Vama Petea. Se stă cu orele la coadă (FOTO&VIDEO)

16 iulie 2016 | 5 comentarii

vamapeteaMarea majoritate a sătmărenilor care lucrează în străinătate își încep concediile. În aceste condiții, în ultimele zile Vama Petea este plină de mașini pe sensul de intrare în țară. Autorităţile vamale s-au pregătit pentru acest aflux însă și în aceste condiții să stă mult la coadă.

Astăzi, spre exemplu, Punctul de trecere a frontierei de la Petea a fost deschis pe patru benzi, dar și în aceste condiții coada de mașini se întindea pe mai bine de un kilometru, potrivit spuselor celor ce intrau în țară.

“Este coadă mare, dar merge destul de repede. Dar şi aşa ai de aşteptat mai bine de o oră la rând. Ne-am aşteptat să fie coadă, pentru că în fiecare an este, dar nu chiar aşa”, ne-a spus un sătmărean care tocmai se întorcea din Italia.

O parte dintre cei care doreau să intre în ţară s-au îndreptat spre Vama Urziceni, auzind de la cunoscuţi că este rând mare la Petea, astfel că şi aici s-au format cozi.

Mai mult decât atât, pe lângă statul la rând în vămi, “stranierii” sătmăreni s-au plâns că şi drumul a fost foarte aglomerat.

Mulți spun că aceasta este doar avangarda. Grosul va ajunge în Vama Petea spre sfârșitul acestei luni și începutul lui august, când tot Occidentul este în concediu.

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (5)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Unu spune:

  Am văzut cum claxonează țăranii care vin din occident ca acolo nu și permit sa faca treaba asta

 2. Io spune:

  Vin sa-si arate mușchii făcuți in strainatate. Domnu cu foto,azi a fost coloană de max. 200 m. Sursa sigura. Lăsați zvonurile. S-a cam lucrat cei drept dar nici kilometri. Apropos de claxon, degeaba,nu merge mai repede. Problemele sunt multe si diverse. Voi, stirile oricum după ureche si după alte publicatii le dati. Mergeți pe teren!

 3. Io spune:

  2 km pana la ,,non stop” i n Ungaria. Coada pan unde a fost? Domnu reporter?

 4. radu spune:

  Vineri am iesit din tara si am stat la coada 55 minute iar la intrare in tara (tot vineri) am stat 35min.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest