Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

A intrat cu motocicleta într-o mașină. Motociclistul a scăpat miraculos cu viață

motocicletaUn motociclist a intra frontal într-o mașină dar a avut zile și a scăpat miraculos doar cu răni ușoare. Evenimentul a avut loc la sâmbătă după-amiază, în jurul orei 15.36, pe DC 103, în afara localității Socond.

E.T, de 32 ani, conducea o motoretă și, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, în curbă, a pătruns pe contrasens intrând în coliziune frontală cu un autoturism condus de D.F. de 30 ani. În urma impactului a rezultat rănirea ușoara a motociclistului.

Din verificările efectuate de către polițiști s-a stabilit faptul că tânărul de 32 ani nu poseda permis iar motoreta nu era înmatriculata si nici înregistrata. Cei doi tineri implicați în eveniment au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ . Cercetările în cauză continuă.

2 comentarii

  1. Ciudatu' Răspunde

    Nu este primul articol de genul aceasta, de aceea tin sa va atrag atentia ca sunteti fenomenal de nedocumentati! Pentru voi, motoreta, motocicleta, scuter, bicicleta cu motor, totul e o apa si un pamant! Se da cu rotile in sus vreun drojditor calare pe un scuter puscat,in drum spre casa de la crasma, dintr-un catun uitat de lume, gata titlul de senzatie: “Motociclist accidentat in satul…cutare!” Accident cu motocicleta, in adevaratul sens al cuvantului, in articol se vorbeste despre “motoreta”. Stiu ca va cer imposibilul, mai ales prin prisma subiectelor de kkt. din articolele pe care le publicati in ultima perioada dar incercati sa fiti mai profesionisti!!!

  2. Elisabeta Nemes Răspunde

    Mare DUMNEZEU avem ! Multumim DOAMNE ! Amin !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.