Kereskenyi, în vizită pe Podul Decebal. Primarul spune că va cere urgentarea lucrărilor

26 iulie 2016 | 14 comentarii

kereskenyi pe podDupă multiplele semnale de alarmă trase de sătmăreni cu privire la modul în care se muncește, primarul municipiului Satu Mare a vizitat azi dimineață șantierul de pe Podul Decebal.

El spune că a moștenit acest contract și că nu poate face altceva decât să le ceară constructorilor să urgenteze lucrările.

”Ieri am sosit noaptea târziu din Bucuresti unde am reprezentat orașul la Reuniunea Asociației Municipiilor din România. Astăzi, la ora 08.00, am început ziua de lucru pe șantierul de pe Podul Decebal. Am moștenit acest contract, nu am altă posibilitate legală decât să cer urgentarea lucrărilor și cu vizite regulate să îi sensibilizez pe constructori: sătmărenii cer reparația sigură și rapidă a podului”, spune primarul Gabor Kereskenyi.

Etichete: , , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (14)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. gogu spune:

  Asteptam al treilea pod. :)

 2. satmarean spune:

  Asta cu sensibilizarea constructorului e prostie sau prosteala? Unde e dirigintele de santier sa isi faca treaba? Ce cauta primaru’ de se hoalba in gropi cand nu are competente tehnice?

 3. stimate domn primar!…trebuie sa va asumati si lucrurile bune care le-ai intiat alti,doar ati promis ca o sa fiti un primar bun ptr satmareni,c-o sa mai faceti un pod,sau o sa fiti la fel de moale ca Iles!?

 4. stimate domn primar!…trebuie sa va asumati si lucrurile bune care le-ai intiat alti,doar ati promis ca o sa fiti un primar bun ptr satmareni,c-o sa mai faceti un pod,sau o sa fiti la fel de moale ca Iles!?

 5. Matyas Mehes spune:

  ultimul primar a fost coica, nu Ilyes* !

 6. Matyas Mehes da!…lucrurile bune le-a initiat Coica,si-a promis primarul ca va continua proiectele,iar iles n-a facut nimic!

 7. Valer Bota spune:

  Mehes sil pupe in cur pa coica si primarul să ne lase cu moștenirile ca de 27 de ani tot unguri o condus

 8. Nici in picioare nu poate sa stea de beat ce e.Bețiv ordinar de kereskeni!!!

 9. asder spune:

  patronul firmei de constructii-reparare unde e?
  un sef, un inginer, un diriginte,un mAnAjer din partea constructorului.?alo? cineva?
  puteti trimite pe oricine in vizita de lucru, ce treaba are primarul.

 10. Fernea Andrea spune:

  se vede clar ca lucrarile merg foarte incet, utilaje putine, muncitori putini, la o asemenea lucrare trebuie mobilizate mai multe echipe! orasul sufera si asa ca are doar 2 poduri, daca unul dintre ele este in lucru este deja dezastru pentru noi :( stam si ne uitam neputinciosi pentru ca nu avem persoane cu atitudine …

 11. a condus si un roman da nu sa vazut nimic desteptule

 12. ai baut cumva cu el ca vb asa treaba lui ce face dupa programu lui de munca

 13. Da Anderco de la PSD, a fost ungur , a domnit 8 ani

 14. Da Anderco de la PSD, a fost ungur , a domnit 8 ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest