Mașină de teren recuperată din Someș lângă Satu Mare. Era scufundată în noroi (FOTO&VIDEO)

25 iulie 2016 | 7 comentarii

recuperare nissan somes1O mașină de teren a fost recuperată zilele trecute aproape din albia Someșului în apropiere de Satu Mare. Nu se știe exact cum a ajuns mașina acolo, dar în momentul în care șoferul a cerut ajutor era îngropată aproape de jumătate în noroi.

Operațiunea de salvare, care a avut loc lângă Mărtinești, a fost postată pe youtube de cei de la rescue4x4.ro. Așa cum se poate observa în imagini, prima dată s-a încercat cu un tractor de dimensiuni mai mici, dar nu a avut sorți de izbândă. S-a intervenit apoi cu un escavator și, după mai multe încercări, mașina de teren a fost scoasă din Someș. Imaginile vorbesc de la sine. 

Imagini foto & video: rescue4x4.ro

Etichete: , , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (7)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. unu spune:

  pai cum a ajuns ca e un smecher cine are aceea masina si a crezut ca trece somesul e plin orasul cu magari din astia , pacat de SATU MARE .

 2. Domide spune:

  Amatori. Au preparat un jeep greu si au ramas pe malul somesului.pishat

  Trebuia sa iasa singur sa lege un cablu de copac si de troliul lui.

 3. cetatean spune:

  Are troliu? Ce-o fi ala, se intreba “soferul” dornic de a se avanta in necunoscut!

 4. Tot eu spune:

  Podul fiind aglomerat a încercat sa scurteze traseul

  • Pop Ioan spune:

   Blegul a crezut ca ceea ce se arata in reclame este si adevarat.A vrut sa se dea “grande”,dar nu a reusit.Minte pt sofer nu intra in dotarea standard al masinilor de teren.Cantitatea de IQ pe glob este constanta.Populatia se tot mareste….

 5. Karlos spune:

  si care-i stirea ? astfel de recuperari se fac zilnic de langa somes , unde soferii uita ca nisipul …e “miscator” … era o stire tare , daca cablul/lantul cu care e tras afara Nissan-ul se rupea , si-l taia in doua pe prostul ala care sta langa tractor …

 6. Carcotas spune:

  Nu se știe cum a ajuns acolo?N-ați avut acreditare să vă informați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest