Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

Mișcare slabă pe Podul Decebal. Primarul Kereskenyi cheamă firma la explicații (VIDEO)

podul decebal satu marePrimarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a decis să-i cheme la raport pe reprezentanții firmei care execută lucrările de reabilitare a Podului Decebal după ce colegul nostru din presa maghiară, Pesek Attila, a postat un video pe Facebook în care se arăta că lucrările merg foarte încet.

Din imaginile filmate în jurul orei 16.00, se poate lesne constata că, de-a lungul Podului Decebal, nu a putut fi vazut decât un singur utilaj la muncă, lângă care se mai aflau doi-trei muncitori, iar înainte de Burdea a mai putut fi văzut un utilaj. În rest, nimic.

Imaginile postate de Pesek Attila sunt însoțite și de un text care, rezumat, arată că în acest ritm lucrările pe pod nu vor fi terminate nici până la Crăciun.

După ce a văzut imaginile, primarul Kereskenyi Gabor a decis ca mâine (miercuri) dimineața să cheme la raport pe reprezentanții firmei și să-i întrebe de ce sunt atât de puține utilaje pe pod, asta în timp ce sătmărenii își doresc ca lucrările să fie finalizate cât mai devreme.

”Holnapra be vannak hívva a cég képviselői a hivatalba (Reprezentanțții companiei sunt invitați mâine dimineață la mine la birou)”, scrie Kerekenyi în comentariul său la imaginea video postată de Pesek Attila pe Facebook.

7 comentarii

  1. laurentiu Răspunde

    HAOS!!! Un primar total depasit de situatie.

  2. ora Răspunde

    Păi mă! Era ora 16. Cine p**** lucra la ora 16 ????? 🙂

  3. istvan Răspunde

    poti sa i …. gabor, ca te duci si tu ca balena la fund langsam aber sicher ( incet dar sigur ) daca tot vorbim in alte limbi decat romana!

  4. Unu' Răspunde

    Acum se vede din ce cauza n-a vrut coi-ca dorel de sătmar să demareze lucrările mai repede, și-a ales o firmă de apartament, total depășită de situație!
    Mulțumiri, tovarășe coi ca dorel de sătmar!
    CUIE MOICA!!!

  5. P C R Răspunde

    firma asta se duce pe somes in jos,nu ca sa repare podul peste somes,,,,,,cu asa ritm si asa organizare…..doamne fereste,nici in doi trei ani nu termina.

  6. Pana Marta Răspunde

    In alte tari ex Austria sau Germania la asa lucrari se lucreaza si noaptea pe cind la noi se doarme si ziua ca nu ei au de trecut podul in fiecare zi macar odata !sa vedem ce rezolva dn primar !

  7. Cata Manelistul Răspunde

    Dar cel putin in austria germania salariul minim e 1700 de euro pe când la noi ****.I-a sa dea si aici cel putin 1000 de euro si altfel s-ar lucra.Dar asa…vise fratilor vise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.