Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

Nemții caută bucătari, barmani și ospătari la Satu Mare. Ce salarii oferă

jobFirma Blok House din localitatea  Frankfurt am Main, landul Hessa,  din Germania caută la Satu Mare trei bucătari, trei bucătari grill, doi barmani și 15 ospătari.

Activitatea presupune pregătirea felurilor de mâncare, pregătirea preparatelor la grătar, pregătirea băuturilor, inventarierea si întocmirea comenzilor pentru aprovizionarea barului cu băuturi, depozitarea corespunzătoare  a produselor și băuturilor, curățirea echipamentelor și instrumentelor de lucru.

Se cere calificare profesională  încheiată  și/sau  experiență in domeniu, capacitatea de a lucra în echipă, flexibilitate și angajament, aspect îngrijit și bune maniere, cunoștințe bune de limba germană

Salariul oferit este de 1.500 euro brut/lună, la care se adaugă bonusuri. Dupa 6 luni de la angajare se oferă primă pentru concediu și pentru Crăciun.

Pentru maxim 6 luni cazarea este asigurată,iar apoi angajatorul oferă sprijin în vederea găsirii unei locuințe. Masa este asigurată in timpul programului de muncă.

Contractul de muncă este pe perioadă nedeterminată, cu program normal de lucru de 40 ore/săptămână. Se lucrează in schimburi/în zile de weekend (în weekend programul de lucru este in intervalul orar 11.00-00.00)

Termenul limită pentru aplicare este 31 august. Persoanele interesate, care corespund cerințelor ofertei de muncă, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul AJOFM Satu Mare pentru a primi formularele de aplicare. Cele două formulare trebuie completate la calculator.

Persoanele preselectate în urma transmiterii aplicațiilor vor fi contactate telephonic în vederea verificării cunoștințelor de limbă germană. Doar candidații al căror nivel de limbă germană corespunde solicitării angajatorului vor fi invitați la selecția care se va organiza în luna septembrie.

Invitarea acestora se va face în timp util de către Consilierul EURES  din cadrul AJOFM  Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.