Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Podul Decebal nu va fi terminat nici până la Crăciun. Ce spun sătmărenii

circulatie paralizata satu mare7La ritmul în care se lucrează acum pe Podul Decebal, sunt mici șanse ca termenele de execuție, adică cinci săptămâni pentru fiecare parte, să fie respecate. Cetățenii municipiului Satu Mare și-au exprimat dorința să se lucreze și noaptea, ca lucrările să fie finalizate mai devreme. Sătmărenii sunt însă sceptici că lucrările vor fi terminate la timp. Mai mult decât atât, la cum văd că se muncește, spun că podul nu va fi terminat nici până la Crăciun.

Iată câteva dintre comentariile sătmărenilor vizavi de viteza cu care se lucrează pe Podul Decebal:

Morosan Gheorghe: ”O sa ne apuce Craciunul si nu o sa fie gata, de parcarile din cartiere sa nu mai vorbim. De la alegeri nu se mai misca nimic in oras. Jalnic!”

Elek Delia: ”Trebe penalizata firma de constructii pentru fiecare zi de întarziere cu bani grei ca daca nu se face nimic atuncea si de Craciun vom circula asa.”

Viseu Ciprian: ”Daca asa se misca nu termina lucrarea nici la anu. Si azi muncitoru de pe autogredar vorbea la telefon unul cu lopata scormonea si el ceva moloz si doi se chinuiau cu scosu pavajelor. Cam asta era echipa de azi la ora 16.”

George Georges: ”Mai uitati-va prin ograda din vecini de dincolo de granitza, cum se lucreaza. Se lucreaza si noptile, cand traficul este slab, asa atzi da dovada ca respectati cetatenii nu numai banii cetatenilor!”

Norbert Csele: ”Nici vorba de încă un pod în urmatorii 50 de anii dacă reparatu durează atât. Apoi facutu de la zero?”
Reinhold Zsolt Benka: ”Firma care executa lucrarea are un termen! Eu sunt curios doar de calitatea lucrarii in termenul dat. Sau îi chemam si la anu?”

Vasile Pop: ”Cine şi-a imaginat că o să se muncească în ritm alert la pod… era doar un naiv. Ne e ca şi cum ar bloca circulația şantierul ăsta. Sau stai… chiar o blochează.”

Dorel Orha: ”Azi la ora 14 erau 2 utilaje si 3 oameni care stăteau si așteptau sa ploua ca nu pot asfalta pe vreme bună numa pe apa.”

Primarul Kereskenyi Gabor pare să fi sesizat și el că firma constructoare se mișcă foarte încet și spune că i-a chemat astăzi la el în birou pe reprezentanții acesteia la raport. Sătmărenii sunt curioși dacă după aceste discuții ritmul lucrărilor va fi mai alert. Să nu ne apuce Crăciunul.

Un comentariu

  1. gigi Răspunde

    Cel mai important este sa faca al treilea pod peste somes!!!!!!
    Nu se mai poate circula in conditiile actuale.
    Sau trebuie sa stam 4 ani si inainte de alegeri se va promite construirea podului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.