Poliția Rutieră a ieșit la vânătoare de șoferi indisciplinați. Filtre în Satu Mare (FOTO)

14 iulie 2016 | 7 comentarii

filtru1Poliția Rutieră din Satu Mare a organizat, în această dimineață, mai multe filtre pe principalele artere de circulație din municipiu. Spre exemplu, pe strada Barițiu, chiar lângă Biserica Ortodoxă, au putut fi văzute trei echipaje de poliție.

Șoferii erau trași pe dreapta, li s-au verificat actele personale și ale autoturismelor. O parte s-au ales cu amenzi sau chiar cu permisul de conducere suspendat. Au fost reținute și câteva certificate de înmatriculare. Nu a lipsit nici etilotestul.

Așadar, șoferii trebuie să fie cu mare băgare de seamă, să respecte regulile de circulație altfel pot avea surpriza să fie opriți de astfel de echipaje ale Poliției Rutiere. 

Etichete: , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (7)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Mihai spune:

  Desigur … nici nu ma gandeam ca vor sta pe careiului sau la burdea in zonele in care baietii destepti fac legea, nu frate vor sta acolo pe unde mai scapa lumea de ambuteiaje…JEG

 2. M spune:

  Au cam gresit zona, nu acolo sunt probleme unde s-au dus.

 3. ionel spune:

  te doare mintea ce e in orasul asta haos si debandata totala demisia racozy danciuti vlad florentin prefectu budescu toti jos, fraierii stau pe pod si in ambuteiaje iar ei is fac de cap asa la ciupeala sa le iasa salariile nenorocitii dracului de pelicani

 4. un vot spune:

  In acest timp, azi 14.07.2016, la orele 12.56, soferul smecherul care conducea auto SM65VGD, vira de pe str. Horea la stanga, printre jaloane, pe str. I. C. Bratianu.
  Camerele video ale Politiei locale exista sau este secreta amplasarea acestora?
  Poate vedem si noi, cetatenii, harta acestora si putem contribui la usurarea identificarii celor care incalca legea!

  • Karlos spune:

   camerele respective au fost montate,pentru a putea sifona niste pungi cu bani de la bugetul local(firma care le-a montat cea care administreaza reteaua, si 2 neamuri care lucreaza in centrul de comanda) , camerele nu sunt folosite, sunt doar de DECOR. dar s-au facut bani frumosi cu ele.

 5. Unu' spune:

  Foarte tare! Vrem mai multe asemenea acțiuni ale poliției pe toate arterele din oraș! Doar așa se va impune respectarea legii!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest