Salarii micșorate la Olimpia. Lefurile jucătorilor s-au redus cu 20%

8 iulie 2016 | 9 comentarii

Olimpia Satu Mare (43)În urma discuţiilor purtate de noua conducere, jucătorii din lotul Olimpiei au fost de acord cu reducerea cu 20% a contractelor până la finalul anului, potrivit informațiilor furnizate de Catrinel Raț.  

Jucătorii au înţeles situaţia financiară delicată prin care trece clubul şi pentru a putea păstra echipa la un nivel competitiv în Liga a 2-a au acceptat soluţiile propuse de conducere.

Lotul Olimpiei, împreună cu antrenorii Mircea Bolba şi Tibi Csik va pleca de luni într-un cantonament de o săptămână la Călineşti Oaş. 

Etichete: , , , , , , ,

Categorie: Sport

Comentarii (9)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. raul spune:

  Adevarul e ca nu merita sa fie platiti nici cu 10% din cat au luat pana acum, pentru ce au aratat ce pot… La gara, in frunte cu cic, si nu mai cheltuiti banii satmarenilor pe prostii!

 2. Andrei spune:

  Sunt câțiva jucători care au contracte mult prea mari pt liga 2 si , foarte mari în comparație cu prestația lor din teren ! Acești 20% reprezintă foarte puțin în comparație cu ce cheltuieli sunt , oricum sezonul asta nu cred că mai primesc vreun salar , având în vedere bugetul rămas pt următoarea stagiuni ! Trebuie avut în vedere că deplasările vor fi foarte lungi ! Bani foarte putini , cred că era mai bine daca se renunță la anumiți jucători cu contracte mari !

 3. Ii trebuie bani gunoiului de Pataki Zoltan.Un hot si un escroc ordinar!!!

 4. babut spune:

  Corect era: contracte reduse LA 20%, nu CU…

 5. anonimus spune:

  Domnilor Pataki si Kereskeny, chiar e legal cum au fost alocati banii pentru sport ?????????????????

 6. Valahu` spune:

  Cui au redus din salarii ? Tot jucatorilor din SM , ceilalti precum Markus , Buhaescu , Takacs , Sala , Bigiu , Tatar au plecat in cautare de alte echipe ! toti stiau ce ii asteapta , acum urmeaza taieri pt juniorii din judet care joaca pe 1500 ron , toti ceilalti din afara judetului joaca pentru 4000Ron cel putin !

 7. fun spune:

  Sunt secrete de stat contractele jucatorilor?
  Ia publicatile sa le vedem si noi astia contribuabilii!
  O solutie ar fi sa privatizati clubul si cei care doresc si pot sa cumpere actiunile!
  Sau alta solutie este sa o luam de la inceput si de jos dar in acelasi sistem vom obtine aceleasi rezultate!

 8. un satmarean ! spune:

  De ce nu vedem transparenta financiara la Olimpia !!!!!! A fost Babut si Stef, clar au furat cat au putut ! Daca tot va laudati Dl.Pataki , publicati cheltuielile care au fost pana acum !!! De la inceput de an pana in momentul acesta, si va rugam sa o faceti si pe viitor , sa vedem ce diferente exista intre Dvs. si domnul Babut, cum stiti sa gestionati banii

  • babut spune:

   Este un audit in desfășurare, abia după încheierea acestuia vor stii exact. Se anunță lucruri interesante… Puțintică răbdare. Faptul că băbuț încearcă să cumpere bunăvoința primarului e deja un semn clar ca e ceva putred la Olimpia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest