Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

Sătmăreanul care a refuzat Ministerul Transporturilor. A declinat oferta premierului Cioloș

mircea vargaSătmăreanul Mircea Varga l-a refuzat, în urmă cu circa două săptămâni, pe premierul Dacian Cioloș care-i propusese funcția de ministru al Transporturilor.

Ma simt foarte onorat ca, in cadrul acestei actiuni, am fost contactat de catre Premierul Ciolos, cu care am avut o intrevedere la Palatul Victoria, propunandu-mi-se pozitia de Ministru al Transporturilor, ca prima optiune a dansului.

Ii multumesc si pe aceasta cale pentru increderea acordata, insa, dupa o analiza rationala, trecand prin sentimente pro si contra, cu un oarecare regret, am decis ca este mai bine pentru mine sa refuz aceasta propunere, unul dintre argumente fiind perioada scurta a mandatului.

Foarte multa lume va judeca daca decizia mea a fost buna sau rea, insa am convingerea ca am cantarit suficient de mult lucrurile, detasandu-ma emotional, iar in contextul dat am considerat ca cea mai rationala decizie este sa declin aceasta propunere.

Raman in continuare deschis unei astfel de provocari, mai ales ca am convingerea ca pot schimba profund lucrurile, insa doar in contextul in care voi avea toate resursele si sprijinul necesare. Nu voi face niciodata un exercitiu de imagine din astfel de oportunitati!”, a scris Mircea Varga pe Facebook.

Mircea Varga este un sătmărean care s-a remarcat ca om de finanțe la nivel mondial în cei 20 de ani de când se află în acest domeniu. Sătmăreanul a lucrat pentru firme din Big Four, pentru producători din industrie sau din zona bunurilor de larg consum, în prezent fiind parte din echipa care ia cele mai importante decizii în Țiriac Holdings.

2 comentarii

  1. Caras Aneta Răspunde

    Felicitari pentru propunerea primita,dar te felicit si pentru decizia luata de a refuza! Da,perioada scurta a mandatului in curs,nu ti-ar fi dat posibilitatea sa arati ce poti!Stiu ca cei care te cunosc,sunt in asentimentul meu!Mi-ar placea,ca oameni cu pregatirea ta sa fie in fruntea tarii!Multa sanatate si prosperitate!

  2. VASILEIOS Răspunde

    Sunt perfect de acord cu decizia pe care ati luat-o. Tara are nevoie de persoane de calibrul dumneavoastra, iar durata mandatului ar trebui sa fie de norma intreaga incat sa puteti obtine rezultatele dorite. Felicitari pentru realizarile profesionale, atat la nivel national cat si international.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.