Sătmăreni terorizați de omizi. Mai multe blocuri din Carpați II, invadate de miriapode (FOTO)

19 iulie 2016 | 4 comentarii

omizi satu mareOmizile terorizează de câteva zile câteva familii de sătmăreni care locuiesc într-un bloc de pe strada Ganea din Carpați II. Sute de omizi urcă zilnic pe bloc, după care, pe geam, intră în apartamentele locatarilor.

Neajutoraţi şi disperaţi, aceştia nu mai știu ce să facă și cum să lupte împotriva miriapodelor și cer ajutorul Primăriei Satu Mare

“De aproximativ patru, cinci zile am observat că ne confruntăm cu o invazie de omizi. Este posibil ca acest lucru să aibă loc de mai mult timp, însă noi abia acum am observat. Problema este că aceste omizi sunt pe tot blocul, după care intră pe geam şi se plimbă prin toată casa, inclusiv pe haine am găsit omizi. Nu ştim ce să facem, nu mai putem sta cu geamurile deschise deloc, peste tot intră în casă. Până anul acesta nu am avut asemenea probleme, este prima dată când păţim aşa ceva. Toţi vecinii sunt supăraţi şi aşteaptă să se facă ceva. Aşteptăm ca Primăria Satu Mare să ia atitudine şi să ne ajute în soluţionarea acestei probleme. Toată lumea le vede, dar nimeni nu face nimic”, ne-a declarat o sătmăreancă  care locuiește în blocul afectat.

Din spusele locatarilor din zonă, se pare că mai multe blocuri din Carpați II sunt invadate de păroasele cu multe picioare. Cetățenii sunt disperați și nu știu ce să facă ca să scape de omizi. 

Deocamdată, singura armă pe care o au cetățenii împotriva invaziei omizilor este mătura.

”Singura modalitate de a ne apăra de ele este să le măturăm, după care le adunăm în faţa blocului. Uneori mai cumpărăm şi spray pentru uciderea acestora, dar după 10 minute omizile reapar. Aşteptăm ajutor! Afară este extrem de cald, iar noi nu putem aerisi apartamentele. Trebuie să stăm non-stop cu geamurile închise”, a mai adăugat aceasta.

Etichete: , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (4)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Fara Cap spune:

  Si eu am aceasi problema.
  Se tot inmultesc niste gandaci. Nu demult au ajuns la 7 miliarde si nu se opresc.
  Omoara si distrug tot ce le iese in cale. Nu pot sa convietuiasca cu nimeni si nimic.

 2. Amî Ghiran spune:

  Si pe str.Cibinului e la fel….. e plin de omizi…

 3. paul gabriela spune:

  si pe str, Traian Vuia (Cap Pod Decebal)e la fel….invazie de omizi,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest