Street Music Festival a transformat Satu Mare în capitala muzicii de stradă din România (FOTO)

2 iulie 2016 | 2 comentarii

Street Music Festival 2016 (33)Muzică bună, culoare, antren, spritzuri răcoritoare, multă voie bună, zâmbete și relaxare, într-un cuvânt Street Music Festival. Festivalul Muzicii de Stradă a demarat vineri în forță pe cele cinci scene amplasate în centrul vechi al orașului. Zeci de muzicieni din Irlanda, Ungaria, Bulgaria, Danemarca, Slovacia, Peru și bineînțeles România au invadat orașul Satu Mare pentru a participa la cea de-a treia ediție a Festivalului Muzicii de Stradă.

Începând cu ora 19:00, sătmărenii s-au plimbat de la o scenă la alta pentru a-i asculta pe cei care ofereau o muzică de calitate, compoziții proprii sau chiar cover-uri care au fost bine primite de publicul spectator. Încă din prima seară a ”welness-ului muzical” de la Satu Mare nu au lipsit aplauzele și încurajările iubitorilor de muzică. Artiștii și-au improvizat mici scene pe troturare, fapt pentru care sătmărenii au reacționat imediat punând bani în cutiuțele din fața artiștilor.

Street Music Festival 2016 (111)

Organizatorii au pregătit în amănunt fiecare detaliu, amenajând cu mult bun simț spațiile din fața fiecărei scene a festivalului. În concluzie, Satu Mare a devenit de astăzi capitala muzicii de stradă din România. Evenimentul continuă și mâine, când artiștii din această primă seară vor reîncânta publicul pe alte scene și trotuare din oraș.

Street Music Festival 2016 (70)

Sponsorul principal al evenimentului este DRÄXLMAIER Grouppartenerul în comunicare este DigiMobil, iar premiul cel mare în valoare de 2.000 de euro este oferit de Gotec Rom.  Sponsorii evenimentului sunt Goodwill Consulting, TBA Romania şi Roland Corp. Partenerii în organizare sunt PRO Music Stage şi GerBog, invitaţii din alte ţări sunt găzduiți de Hotel Dana 2.

Etichete: , , , , , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (2)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

  1. Muzica de tot rahatul la fel ca oamenii care canta si care participa.Toți sunt niste poponari ordinari!!!

  2. Dracsmaierul are bani de sponsorizări dar sa dea salarii de 1000 de euro la muncitori nu are (ca nu vrea)!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest