Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Sumă impresionantă de bani furată de doi minori de la bunici. Pe ce au cheltuit banii

hoti-minoriPolițiștii sătmăreni au fost sesizați sâmbătă seara, în jurul orei 23,00, prin S.N.A.U. 112, despre la faptul că un minor în vârstă de 11 ani, ar fi furat din locuința bunicului său din Tășnad, suma de 6.000 de lei.

Din cercetările efectuate de către poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei oraşului Tăşnad, s-a stabilit faptul că  în cursul zilei, în jurul orei 15,00, doi minori, în vârstă de 11, respectiv 12 ani,  profitând de faptul că numitul U. Gheorghe (bunicul unuia dintre minori) nu  se afla acasă, au pătruns în locuinţă de unde au furat suma de 6000 de lei.

Cei doi minori s-au deplasat în municipiul Satu Mare unde au cheltuit o parte din bani pe îmbrăcăminte și alimente, dar si pe achiziționarea a două telefoane mobile în valoare de aproximativ 2.000 de lei.

La întoarcere aceștia s-au deplasat folosind servicii de taximetrie până în localitatea Săcășeni, unde au fost depistați de  poliţişti. Prejudiciului a fost recuperat în procent de 80% și predat persoanei vătămate.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.