Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

Traficul din Satu Mare este blocat. Șoferii nu au de ales (FOTO)

traficCele două lucrări de anvergură care au loc în această perioadă în municipiul Satu Mare, reabilitarea Podului Decebal, respectiv lucrările de la Dedeman, au blocat efectiv traficul rutier în oraș. Dacă pe partea dreaptă a Someșului circulația este cât de cât acceptabile, în partea stângă este nebunie curată.

Amenajarea sensului giratoriu la intrarea în parcarea magazinului Dedeman formează cozi kilometrice atât la intrarea cât și la ieșirea din Satu Mare pe Drumul Careiului. Potrivit șoferilor, aici se stă la coadă și câte o jumătate de oră, iar la intrarea în oraș rândul a ajuns până la Vetiș.

Podul Decebal a fost închis azi noapte pentru reparații. Aici se circulă doar pe două benzi, pe celelalte se lucrează. Din acest motiv, pe bulevardul Lucian Blaga s-au format cozi imense de autovehicule care se întind de la Burdea până dincolo de Uzina Unio. Unii cred că dacă folosesc varianta ocolitoare, adică pe bulevardul Cloșca vor scăpa mai ușor. Astfel că și aici sunt cozi.

Unii șoferi știu că Podul Decebal este închis pe jumătate și își încearcă norocul pe podul Golescu. Mulțimea autovehiculelor a blocat practic și acest pod și toată zona adiacentă, atât cea din zona Pieței, cât și cea din zona intersecției Crinul. Pe Drmul Careiului, practic, nu se poate circula.

Se poate observa astfel că, oricât ar încerca șoferii să evite ambuteiajele create în trafic nu pot evita acest lucru și sunt nevoiți să piardă zeci de minute stând la cozi. 

4 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    Si intre timp pe pod sunt doua utilaje si trei Dorei

  2. radu Răspunde

    RECOMAND BICICLETA

  3. Ofrim Antonio Răspunde

    Dc nu se lucrează si noaptea când nu este trafic așa mare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.