Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

146 de amenzi aplicate într-o singură zi

politia rutieraIeri, 10 august, poliţiştii rutieri din judeţul Satu Mare, au acţionat pentru prevenirea accidentelor rutiere şi combaterea cauzelor generatoare ale acestora precum și pentru depistarea conducătorilor auto care pun în pericol siguranţa traficului rutier.

În cadrul acţiunilor desfăşurate  pe principalele artere de circulaţie din județ, pentru toate abaterile constatate, au fost aplicate 146 sancţiuni contravenţionale în valoare de 18 415 lei, iar ca măsură complementară a fost dispusă reținerea, în vederea suspendării dreptului de a conduce, a două permise de conducere.

Astfel, la data de 10.08.2016, polițiștii Sectiei  Rurale Tășnad, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, s-au sesizat din oficiu despre faptul că G.B. de 50 ani din Cehal,  a condus pe DJ 109P un autoturism care avea aplicate numere provizorii de înmatriculare și pentru care autorizația de circulație provizorie își pierduse valabilitatea.

 Se efectuează cercetări pentru infracțiunea de conducere pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.

În dimineața zilei de 10.08.2016, în jurul orei 07.00, polițiștii au oprit pentru control un autoturism care circula pe b-dul Cloșca din municipiul Satu Mare. La volan a fost identificat un bărbat de 39 de ani din Satu Mare, pentru care, testarea cu aparatul etilotest a relevat o concentrație alcoolică de 0,42 mg/l în aerul expirat.

S-a întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.