Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Accident cu victime în județ. Tânăr de 15 ani, grav rănit

accidentDoi tineri au fost la un pas să-și piardă viața în urma unui accident rutier produs în județul Satu Mare. Unul dintre ei, un adolescent de doar 15 ani, a fost grav rănit. 

Astfel, ieri seară, la ora 21.20, în localitatea Cionchești, județul Satu Mare, un conducător auto de 42 ani, din Viile Satu Mare,  conducând un autoturism pe DJ 193C, a acroșat  o bicicletă pe care se aflau doi tineri, de 15 respectiv 18 ani, din localitatea Viile Satu Mare, care circulau pe partea carosabilă, în aceeași direcție de mers cu autoturismul.

 În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a minorului de 15 ani  și rănirea ușoară a celuilat tânăr. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, în cauză fiind recoltate și  probe biologice de sânge.

Cercetările vor fi continuate de polițiști pentru stabilirea mecanismului de producere a evenimentului și pentru identificarea cauzelor producerii acestuia, printre care și aceea că cei de pe bicicletă nu  purtau îmbrăcăminte fluorescent-reflectorizantă, respectiv bicicleta nu era  echipată corespunzător. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.