Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

ALTEX a reamenajat magazinul din Satu Mare. Reduceri de până la 80% de Black Friday de Vară

Altex Satu Mare_2ALTEX România, cel mai mare retailer electro-IT din România, a reamenajat magazinul din Satu Mare, situat pe strada Drumul Careiului nr. 77-79, în Galeria Auchan. Începând cu 11 august, pe lângă aspectul modern, cumpărătorii vor descoperi în magazinul ALTEX şi o gamă extinsă de produse, din categoriile IT, comunicaţii, electrocasnice mari şi mici, auto şi multimedia, toate prezentate pe o suprafaţă de 1.000 metri pătraţi.

„Consumatorii se află în centrul preocupărilor noastre, motiv pentru care ne dorim să venim permanent cu soluţii noi şi produse variate într-un spaţiu primitor şi modern, conform aşteptărilor lor. Este important ca vizita clienţilor în magazin să fie cât mai plăcută, de aceea vom continua să investim în soluţii care să vină în sprijinul acestora, îmbunătăţindu-le experienţa de cumpărare”, afirmă Dan Ostahie, CEO ALTEX.

Pentru că finalizarea procesului de modernizare a magazinului din Satu Mare coincide cu prima zi de Black Friday de Vară, clienţii sunt aşteptaţi cu oferte speciale de până la 80%, începând cu această zi şi până pe 17 august.

Altex Satu Mare_3

Printre ofertele pregătite cu ocazia redeschiderii se numără:

  • Televizor Vortex LED TV HD, diagonală de 61 cm, la numai 399,9 lei, cu o reducere de 300 lei;
  • Combină frigorifică ARCTIC, capacitate 262 litri, clasa energetică A+, la numai 849,9 lei, preţ la schimb cu un electrocasnic vechi;
  • Combină frigorifică Samsung No Frost, capacitate 289 litri, clasa energetică A+, la numai 1.299,9 lei, cu o reducere de 700 lei, preţ la schimb cu un electrocasnic vechi;
  • Aparat aer condiţionat Midea, capacitate 9000 btu, la numai 1.199,9 lei, cu o reducere de 600 lei şi instalare în 5 zile (daca se întârzie, clienţii primesc banii înapoi sub forma unui voucher valoric).

Magazinul va fi deschis de luni până duminică, între orele 09:00 şi 21:00, oferind clienţilor posibilitatea de a accesa şi soluţii post-vânzare, precum returnarea produselor comercializate în maximum 31 de zile de la cumpărare, service şi garanţie. În plus, clienţii beneficiază de serviciul cel mai bun raport preţ-calitate din România, care evidenţiază preţurile imbatabile pe care compania le oferă şi grija constantă pentru a pune la dispoziţia clienţilor cele mai bune servicii. Cumpărătorii care găsesc produsele din gama ALTEX la preţuri mai mici la alţi retaileri specializaţi, atât online, cât şi offline, primesc de două ori diferenţa.

Altex Satu Mare_1

Pentru prima dată în magazinele ALTEX din întreaga ţară şi pe www.altex.ro, cu ocazia promoţiei valabile în perioada Black Friday de Vară, clienţii vor beneficia de oferta „36 rate fără dobândă doar prin cardul Reiffeissen Bank”.

Despre ALTEX România

ALTEX România este liderul pieţei româneşti de retail, cu produse electrocasnice, electronice, IT, comunicaţii şi multimedia. Prin reţeaua naţională de 94 de magazine aflate în cele mai importante oraşe din ţară şi magazinul online www.altex.ro, ALTEX oferă clienţilor o gamă variată de produse inovatoare, la cele mai avantajoase preţuri, susţinute de soluţii optime de finanţare. În fiecare zi, cei aproximativ 2.000 de angajaţi ai companiei sunt dedicaţi livrării de soluţii tehnologice de ultimă generaţie, care facilitează accesul consumatorilor la informaţie, divertisment şi comunicare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.