Așa s-a lucrat azi dimineață pe Podul Decebal. Apoi a venit ploaia (FOTO)

17 august 2016 | 18 comentarii

foto dorelDin cauza problemelor tehnice apărute, primăria Satu Mare a prelungit cu o săptămână, adică până pe 22 august, termenul de executare a lucrărilor de prima parte a Podului Decebal. Însă la cum stau lucrurile și la cum se muncește, sunt slabe șanse ca aceste lucrări să fie finalizate până la această dată.

Spre exemplu, ieri, la ora 17.00, nu mai era niciun muncitor pe pod. Au venit în această dimineață pe la ora 8.00 și, cu toate că prognozele meteo anunțau posibile ploi la Satu Mare în următoarele ore, muncitorii nu se omorau cu lucrul. Într-o fotografie postată pe Facebook de un sătmărean, la ora 9.30 pe pod pot fi văzuți trei-patru muncitori care pur și simplu stăteau. În loc să se grăbească pentru că norii se apropiau amenințător de oraș.

Ulterior, în jurul orei 10.00 a început să plouă, astfel că acum, muncitorii pot sta liniștiți la barul situat în apropierea podului, având numele unuia dintre cele mai mari orașe ale lumii, și să-și bea berea liniștiți. Asta în timp ce în zona ambelor poduri, pe malul stâng, era imposibil de circulat. 

Etichete: , , , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (18)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. vasi spune:

  te doare mintea, podul nu e gata la timp, iar gaborko se tine de chermeze 2 saptamani de ziua ungurilor, iar ziua jud ca tinea 2 zile au vrut sa o boicoteze, mi-e sila de bozgorii astia prefacuti, ei cad in picioare ca pisica, ca s din 90 incoace tot la putere, le ar fi dat lor Ceasca tot putere si vorbit ungureste la noi in tara mai ceva ca in Debrecen

 2. mirela spune:

  Kereskeni e depasit de situatie. EL ar trebui sa gestioneze lucrarile ca doar EL e ordonator de credite.In loc sa-i puna sa lucreze si noaptea( cum s-a mai lucrat in SM)astia nu lucreaza nici ziua! :)

 3. Dac spune:

  Mai fratilor voi un lucru a-ti uitat un celebru citat Dezbina si condu’ nu are imp daca esti roman sau ungur ceea ce se intampla in oras ne afecteaza pe toti si indicat ar fi sa ne unim toti si poate asa vom fi bagati in seama. La fel sta si unguru si romanu la coada si isi nenoroceste masina pe drumurile astea de r….

 4. GO spune:

  Eu propun sa claxonam cat timp stam la coada sa trecem podu,poate asa ne aude si primaru si poate coboara macar o data/zi sa vada cum evolueaza lucrarile si cum sunt maxim 5 muncitori dintre care doar 2 dau la lopata,ceilalti sunt in pauza mai mereu

 5. doru spune:

  Ieri seara la ora 20 si ceva se lucra pe pod,oricum au ce recupera,si speram sa tina macar pana la primavara.

 6. doru spune:

  Ieri seara la ora 20 si ceva se lucra pe pod,oricum au ce recupera,si speram sa tina asfaltul macar pana la primavara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest