Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

În două zile s-au dat 285 de amenzi. Valoarea lor e de peste 45.000 lei

politia rutieraÎn perioada 19-20.08.2016, poliţiştii rutieri din judeţul Satu Mare au acţionat pentru prevenirea accidentelor rutiere şi în scopul determinării conducătorilor auto să respecte regulile de circulație. Pentru neregulile constatate au fost aplicate  sancţiuni în valoare de peste  45.000 de lei şi au fost reţinute 4 permise de conducere.

Pe tot parcursul perioadei menționate poliţiştii rutieri sătmăreni au efectuat controale în trafic menite să prevină producerea de accidente rutiere şi să combată cauzele generatoare ale acestora. Poliţiştii au urmărit în special depistarea şi sancţionarea  șoferilor care nu respectă regimul legal de viteză pe drumurile publice.

În cadrul acţiunilor desfăşurate  pe principalele artere de circulaţie din județ, pentru toate abaterile constatate, au fost aplicate  285 sancţiuni contravenţionale, din care  45 strict pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Valoarea totală a amenzilor se ridică la suma de 45 580 lei.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 4 permise de conducere și au retras 3 certificate de înmatriculare.

Cu aceeași ocazie a fost depistată în trafic o persoană de 23 ani care conducea un autovehicul fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Sursa: IPJ Satu Mare

2 comentarii

  1. Joker7 Răspunde

    “În perioada 19-20.08.2016, poliţiştii rutieri din judeţul Satu Mare au acţionat pentru prevenirea accidentelor rutiere şi în scopul determinării conducătorilor auto să respecte regulile de circulație.”

    Tradus: “au actionat pentru a strange bani la bugetul de stat”

    • Unu' Răspunde

      Prea puțin! La cât de prost se conduce la noi în județ, puțin!
      Jokere, când prinzi un radar pe drum, cu cât mergi? Majoritatea merg cu puțin sub limita legală, dar mai sunt 2-3 morcoviști care merg și cu 20 km/h sub limita legală, de-ți vine să-ți bați coasa!
      La noi nu există prevenție, dar și șoferii o întind uneori prea de tot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.