Ultima actualizare: azi, 12:31

Locale

I-a furat mașina din garaj. Proprietarul și-a lăsat cheile în contact

furt de masinaPolițiștii Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul de specialitate al criminaliștilor, au reușit identificarea unui tânăr de 22 de ani din localitatea Necopoi, județul Satu Mare, în sarcina căruia s-a reținut comiterea unui furt de autoturism, reclamat la poliție în data de 08.08.2016.

În fapt, cel în cauză, în noaptea de 07/08 august, ar fi pătruns într-un garaj de pe strada Vasile Goldiș din Satu Mare, de unde, profitând de faptul că proprietarul își lăsase cheile în contact, a sustras un autoturism, estimat la valoarea de 7 000 lei.

În urma demarării procedurilor specifice în astfel de situații, autoturismul furat a fost găsit de o patrulă a Secției Rurale Beltiug, pe raza localității Tătărești, iar probele prelevate de la fața locului, au condus la identificarea principalului bănuit în comiterea faptei.

Față de tânăr s-a luat măsura reținerii pe o durată de 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.