GP Sofa vrea să facă 50 mil. euro din canapele în acest an

10 august 2016 | 4 comentarii

canapea gp sofaProducătorul de canapele şi paturi tapiţate GP Sofa din Satu Mare, controlat de omul de afaceri italian Giuseppe Pavone, mizează în acest an pe afaceri totale de 50 mil. euro, în creştere cu 30% faţă de anul trecut, conform calculelor făcute de Ziarul Financiar pe baza datelor transmise de companie şi a celor de pe site-ul Ministerului Finanţelor.

Compania a avut anul trecut o cifră de afaceri de 173,3 mil. lei (38,7 mil. euro), un profit net de 2,7 mil. lei (610.000 de euro) şi un număr mediu de 1.312 angajaţi, conform mfinanţe.ro. Compania GP Sofa se află în topul celor mai mari exportatori de mobilă de pe piaţa locală, alături de Aramis Invest, Italsofa, Taparo, Plimob, Sortilemn sau Ecolor.

„Industria producătorilor de mobilă este în continuă dezvoltare, existând o tendinţă de creştere anuală a volumului de produse în piaţă. GP Sofa a planificat pentru următorii doi ani dublarea capacităţii de producţie, dezvoltarea pieţelor existente de desfacere, dar şi câştigarea unor noi clienţi“, a declarat pentru ZF Transilvania Giuseppe Pavone, proprietarul companiei GP Sofa. Portofoliul de produse GP Sofa include canapele şi paturi tapiţate, atât din stofă, cât şi din piele ecologică, dar şi măsuţe de cafea din lemn masiv. Produsele sunt comer­cia­lizate în toată Europa, dar şi în ţări din Africa, Orientul Mijlociu, America de Nord şi de Sud.

 

Etichete: , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (4)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. dorel cetatean spune:

  De apreciat astfel de companii, cu o singura precizare: sa plateasca si restantele la salarii, care sunt de aprox 3-4 luni…in rest, succes!

 2. Pop Ioan spune:

  Si furnizorilor de asemenea….

 3. cineva spune:

  Haha,,foarte bine zis si cu salariile ,iar furnizorii sa isi ia adioooo de la bani datorati de giusepe ;))) niciodata.nu o sa si recupereze!! Poate la faliment!atentzie deci! ;))

 4. Cetatean Satmarean spune:

  Este un profit enorm ,patronii respectivi au pornit o afacere pe termen scurt.Faliment se numeste ,pentru VIITOR .Cautati alte locuri de munca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest