Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Ioana Bran, noul președinte al TSD Satu Mare

TSD satu mare1Tânăra antreprenoare Ioana Bran a fost aleasă, miercuri, președinte al Organizației Județene de Tineret a PSD ( TSD) Satu Mare, în cadrul conferinței de alegeri la care au participat peste 100 de tineri social-democrați din tot județul, dar și invitați de la București și din organizațiile din Transilvania.

În noul Birou Executiv al TSD Satu Mare au mai fost aleși Ionuț Bujor – președinte executiv, Ilieș Cristina – secretar executiv și un număr de 18 vicepreședinți.

În discursul său, Ioana Bran le-a mulțumit colegilor care au văzut în ea schimbarea.

“Le mulțumesc tuturor colegilor care cred în mine și au văzut în mine schimbarea pe care și-au dorit-o. Dacă nu aveam susținerea acestora și nu vedeam că se dorește schimbarea nu mă gândeam să candidez. Sunt conștientă că această funcție îmi oferă un alt nivel politic, dar care vine cu responsabilități și multă muncă. Nu doresc să încep cu promisiuni ci prefer să-mi asigur colegii că îmi voi da toată silința, am să mă folosesc de toată experiența și priceperea mea ca să nu-i dezamăgesc și să găsească în TSD ceea ce și-au dorit: dezvoltare politică și dezvoltare personală, dar și un loc de socializare în care pot să-și exprime punctele de vedere, iar ideile lor pot prinde viață. Suntem o echipa solidă, toți cu același țel, rămâne doar sa dovedim că vrem, știm și putem. Generația 2020 este ceva în ce noi credem și muncim cu toții pentru a avea succes”, a spus Ioana Bran.

tsd satu mare2Președintele Organizației Județene a PSD, Aurelia Fedorca, a felicitat-o pe Ioana Bran pentru alegerea în funcția de președinte al TSD Satu Mare și le-a mulțumit tinerilor pentru implicare.

”O felicit în primul rând pe Ioana Bran pentru această reușită, pentru că a dovedit că este implicată, serioasă și competentă, dar și pe tinerii social-democrați care demonstrează azi că vor să se implice serios în politică, să-și valorifice competențele, să lupte pentru ideile lor și să iasă astfel în față. Vreau să vă asigur nu doar că voi, tinerii, aveți toată susținerea mea, dar și că mă bazez pe competențele și dinamismul vostru pentru a face împreună politica așteptată de oameni. Vă invit pe toți tinerii, în special pe cei din Biroul Executiv al TSD, să veniți cu idei, să contribuiți la întocmirea strategiei pentru alegerile parlamentare și să vă implicați activ astfel încât la toamnă să avem un proiect comun care să corespundă nevoilor cetățenilor de toate vârstele și din toate categoriile sociale”, a afirmat liderul județean al PSD, Aurelia Fedorca.

Ioana Bran are 30 de ani și este antreprenor, iar pe plan politic este vicepreședinte al Organizației Județene a PSD Satu Mare și președinte al Ligii tinerilor întreprinzători social-democrați din Satu Mare, fiind unul dintre membrii cu experiență ai TSD, care s-a implicat activ în ultimele campanii electorale.

 Ioana Bran a fost susținută la conferința de alegeri de tineri social-democrați de la București și din toată Transilvania, printre aceștia numărându-se Adrian Randubica – secretar executiv TSD Național, Pavel Emilian – europarlamentar din Bihor, Gabriel Horia Nasra – președinte PSD Cluj, Dan Chiș – președinte TSD Sălaj, Flaviu Bălan – secretar TSD Maramureș, Silviu Ionuț Dumitrache – președinte TSD municipiu Craiova.

12 comentarii

  1. Socializm Răspunde

    Pai cum antreprenor? Social-democrat, ha? Rad

  2. Ionut Răspunde

    Ha ha ha, pai unde este belitu’ de Babtan, care trambita ca “se intoarce la carma TSD”, ca ‘ fara el astia s praf!?!?! Nu l a mai putut impune Govor bacsi!

  3. Marius Răspunde

    Nu l a mai vrut nimeni nici intr o functie! A prins o functie de vice datorita cucoanei Fedorca, cea care face jocurile lui Govor, si care a propus votarea vicepresedintilor cu vot deschis la gramada! Altfel, Raulito si o prindea… Oricum, cu atata ramas! Acum sa l vedem daca mai are trecere la fete! Hm, ce zici, incultule!?

  4. Dany Răspunde

    Isi poate relua activitatea de valet, o cunoaste cel mai bine, e chiar expert in linguseli si in pupaturi dorsale. Dar, ar trebui sa se grabeasca pentru ca singurul si unicul, care-l agreaza, in speta puscariasul Govor, va disparea din peisaj pentru o buna bucata de vreme! O vacanta de 5-7 ani pe la Jilava!!!

  5. x Răspunde

    cine e curios de comunista asta? sau de comunistii de psd-isti! locul vostru este undeva departe….pe o alta planeta. JAVRELOR

  6. Grigore Răspunde

    Mai deștepților de unde atâtea informații pe voi?? Ați fost cumva in sala la conferința? Oare câți dintre voi sunt capabili sa facă altceva decat sa jignească si sa vorbească prostii?
    Javrelor

  7. Din Babta... un baiat Răspunde

    Ioooii, da’ rau imi pare de Raulu ca n o reusit, saracu’, sa puna mana pe un ptic ghe ciolaaaannn!!!! Ioooiii, ioooiii, d’apoi mai rau i a pare sefului lui, fata de care s o aratat substanere si cand era in puscarieeee…. d’apoi si dupa ce o iesit de-acolo tat s-o aratat-oooo…, iooooiiii

  8. Fara Cap Răspunde

    Mai ieri imparteau pliante si pungi acuma uite unde au ajuns.
    Bravo lor.

    P.S. Cum lasa uni viata de director in Elvetia si vin in Romania la PSD http://www.satmareanul.net/2011/07/17/satmareanca-saptamanii-cristina-ilies/

  9. Marcel Răspunde

    Si pe ADISOR ARDELEAN unde l-ati lasat ?!? JENIKA face spume ca a ramas fara f-ctie printisorul. Era in carti la tabere dar a ramas pe tusa. Acum trebuie sa fure si mai mult de la DGASPC …. A demonstrat in campanie cat se pricepe la poitichie 🙂 Acum ce sa faca? Iar incepe show-ul cu baietzii de la rutiera, ca-n lipsa altceva ce sa faca si el …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.