Ultima actualizare: azi, 22:26

Alexandra Saska Sotirov
Locale

Mesajul cutremurător al Alexandrei Saška Sotirov în urmă cu 7 zile. ”Nu știu calea pe care am să o aleg…”

Alexandra Saska Sotirov

Alexandra Saska Sotirov

Saška și Ahmed, doi copii care aveau viitorul în față au luat-o un alt drum, din nefericire părăsind această lume care părea că le așterne la picioare recunoaștere și faimă, având în vedere domeniul pe care și l-au ales să activeze.

Alexandra și Ahmed erau dornici de învățare și avizi de tot ce înseamnă teatru. Au participat la Școala de vară Corbu Verde și se întorceau spre casă. Saška era iubitoare de tot ce e frumos, de viață, natură, era fascinată de oameni și discuțiile cu ei. Ahmed era un tânăr energic și plin de viață, care nu rezista tentației de a se manifesta direct și fără echivoc, pus pe șotii și prezent la mai toate manifestările culturale ale orașului nostru.

Ultimele postări ale Alexandrei, înainte de plecare în tabără pe contul ei de socializare sunt cutremurătoare, cu atât mai mult cu cât Alexandra a scris pe 2 august următorul text:

Ce vreau să fac pe mai departe nu știu, adică am o idee, văd niște imagini doar că sunt prea abstracte sau poate prea departe ca să pot să le concretizez acum. Am anumite visuri care nu au legătură cu un viitor apropiat și din cauza asta nu știu calea pe care am să o aleg pentru a ajunge acolo unde îmi doresc. Ce mă face să cred că se vor îndeplini anumite lucruri e că atunci când îmi doresc foarte tare ceva și nu se întâmpla, în dreapta sau în stânga sau chiar în spatele meu se deschide o ușă și mai mare și realizez că acolo e de fapt ușa la care trebuia să bat prima dată. Trecând până acum peste anumite praguri și anumite limite, cred foarte tare că aici e locul meu și că asta e casa mea de acum.”

Mesajul Alexandra Saška Sotirov este profund și cutremurător, având în vedere cele întâmplate. Pentru ei s-a deschis o altă ușă, iar pasiunea pentru teatru o vor manifesta într-o altă piesă, cu un alt decor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.