Olimpica Simona Pop, cetățean de onoare al Sătmarului. Sătmăreanca, medaliată cu aur la Olimpiadă

19 august 2016 | 2 comentarii

simona popLa propunerea primarului municipiului Satu Mare, spadasinei Simona Pop, sătmăreanca care este membră a echipei de spadă a României, medialiată cu aur la Olimpiada de la Rio de Janiero, i se va înmâna titlul de cetățean de onoare al municipiului Satu Mare.

Consilierii locali sătmăreni au votat, în cadrul ședinței de astăzi, în unanimitate propunerea primarului Kereskenyi Gabor, urmând a fi organizată o ceremonie în cadrul căreia Simonei Pop îi va fi înmânat titlul.

Primarul Kereskenyi a motivat, în cadrul ședinței, de ce a făcut această propunere.

””Nu este cazul să explic cât de importantă este pentru municipiul Satu Mare o medalie de aur la Jocurile Olimpice. Din fericire, această perfomanță deosebită a fost motivul convocării ședinței de astăzi, și anume de acordare a titlului de cetățean de onoare al municipiului Satu Mare sportivei Simona Pop. Vreau să o felicit și pe această cale, atât pe sportivă, dar și pe antrenorul Csiszar Francis, care și-a adus un aport deosebit în această medalie de aur. Am vorbit cu Simona Pop, se întoarce în România în data de 24 august, mai rămâne câteva zile în Capitală, urmând ca să se întoarcă în orașul natal, în Satu Mare. Bineînțeles, cu această ocazie va fi organizată o festivitate de înmânare a titlului de cetățean de onoare”, a precizat Kereskenyi. 

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (2)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Unu' spune:

  Sincere Felicitări!!!
  Avem sportivi de performanță și în alte ramuri sportive, dar din păcate nu sunt susținuți!!!

 2. Baba Novac spune:

  Buna initiativa, felicitari Simonei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest