Penitenciarul Satu Mare angajează gardieni. Ce condiții trebuiesc îndeplinite

19 august 2016 | 0 comentarii

penitenciar-satu-marePentru încadrarea în corpul agenţilor de penitenciare, Administraţia Naţională a Penitenciarelor scoate la concurs pentru Penitenciarul SATU MARE un număr de 4  posturi vacante de agent în sectorul operativ, bărbaţi;

Probele de concurs pe care candidații trebuie să le susțină sunt:

a) testare psihologică;

b) interviu;

c) probă sportivă de verificare a aptitudinilor fizice; 
d) probă practică de verificare a abilităţilor de utilizare a calculatorului – nivelul I ;
e) proba scrisă pentru examinarea cunoştinţelor teoretice.

Persoanele interesate să își construiască un viitor sigur și o carieră de succes, sunt așteptate să își depună dosarele de concurs la sediul Penitenciarului SATU MARE până la data de 09 septembrie 2016 – ora 15:00.

Prin activitatea depusã, viitorii  agenți din sistemul administrației penitenciare vor avea posibilitatea de a face parte din sistemul de apărare, ordine publică și siguranță națională.

Detalii despre condiţiile specifice, tematică, bibliografii, probele de concurs, centrele de concurs şi metodologiile probelor practice de verificare a aptitudinilor vor putea fi accesate pe link-ul: http://anp.gov.ro/concursuri-din-sursa-externa sau la Biroul Resurse Umane şi Formare profesională din cadrul Penitenciarului Satu Mare, str. Mileniului nr.2 tel. 0261/715488/89, int. 229 și Site:http://anp.gov.ro/web/penitenciarul-satu-mare.

Etichete: , , , , ,

Categorie: Locale

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest