Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Pieton accidentat de un taximetrist. A fost transportat la spital

accident pietonUn bărbat de 47 de ani din Sânmiclăuș a fost acroșat de un autoturism în timp ce se deplasa în calitate de pieton pe acostamentul drumului public, fiind rănit.

Astfel, ieri, în jurul orei 17,00, pe strada Principală din localitatea Sânmiclăuș, județul Satu Mare,  a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea ușoara a unei persoane. Concret,  un taximetrist de  27 ani, din municipiul Carei, în timp ce conducea autoturismul unei firme de profil, pe fondul conducerii imprudente, a accidentat un bărbat de  47 de ani, care circula în calitate de pieton pe acostamentul din partea dreaptă a drumului public, pe direcția de mers a autoturismului.

În urma evenimentului rutier  a rezultat rănirea ușoară a pietonului, care a fost transportat la Spitalul municipal Carei pentru investigații și îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, totodată i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii. Împrejurarile comiterii accidentului sunt cercetate în cadrul dosarului penal constituit în acest sens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.