Poveste de dragoste la Untold! O fată din Satu Mare, căutată pe facebook!

11 august 2016 | 7 comentarii

andreea ciontosO adevărată isterie s-a produs pe facebook imediat după renumitul festival Untold de la Cluj. Chris, un tânăr din Germania, s-a îndrăgosit la prima vedere în ultima zi de UNTOLD de tânără din Satu Mare şi a regăsit-o în urma unui apel pe Facebook!

Tânăra se numeşte Andrea Ciontoş, e din Satu Mare şi este barmaniță, scrie Jurnalul Național.
“Salut, sunt Chris din Berlin și caut o fată pe care am cunoscut-o la Untold în ultima zi. Este barman din România, dar nu din Cluj și și-a tastat numele de facebook Cronton Andrea pe telefonul meu, dar din cauza autocorecturii a ieșit schimbat față de ce-a vrut să scrie….Dacă cineva o cunoaște sau știe care ar putea fi numele ei adevărat, vă rog să-mi dați un mesaj. Este blondă, era dată cu ruj roșu și îmbrăcată în negru și avea un zâmbet foarte frumos.. Sper să o găsesc în acest fel. Vă mulțumesc pentru ajutor”, suna mesajul iniţial al lui Chris.
În câteva ore, postarea acestuia a fost distrubuită de sute de oameni oameni și, în plus, a fost creat și un eveniment pe facebook intitulat “Chris o caută pe Cronton Andrea”.
A doua zi, luni, Andrea s-a trezit cu mai multe mesaje din partea prietenelor. “Am venit în Satu Mare, era telefonul descărcat, iar pe seară, când l-am pornit, am văzut că-mi scriu prietenele. “Nu pe tine te caută, oare?” Am intrat pe facebook și-am început să vorbesc cu el. Vorbim și acum, el e tot în România, e în vacanță. Vrea să ne întâlnim, vreau și eu. El e la Constanța, eu la Satu-Mare, dar ne vom revedea în Cluj în zilele următoare, când se întoarce. A făcut tot posibilul să mă găsească. E cel mai frumos moment din viața mea”, a mai spus Andrea.
Ea a povestit, pentru actualdecluj.ro, cum s-a ajuns aici: “Am fost trei zile din patru, excepție făcând sâmbătă. Duminică m-am întors la festival împreună cu prietenii mei Și atunci ne-am intersectat privirile. A fost ceva de moment, mi-a zâmbit și i-am zâmbit. A fost un moment special, e singurul care mi-a plăcut din festival și de aceea am și acceptat să stăm de vorbă. E un tip drăguț, cu bun simț, foarte fain. În spatele meu dansa cineva, un bărbat, iar Chris se gândea că o fi iubitul meu, dar, de fapt, era șeful meu. Eram cu toți colegii de la muncă la festival, inclusiv cu șeful. Ei bine, și-a luat inima în dinți și-a venit la mine, am schimbat câteva vorbe, dar foarte puțin, câteva minute. Mi-a cerut numărul te telefon, dar telefonul era într-o geantă la cineva care tocmai plecase. Era numărul nou de telefon, mi-l schimbasem recent și nu-l știam. Apoi mi-a zis să-i scriu numele că vom vorbi pe facebook, era pe grabă pentru că îl așteptau prietenii lui să plece. Am scris repede Andrea Ciontoș, dar nu m-am uitat că autocorectura l-a schimbat în Cronton. Am plecat de la festival și zâmbeam, cu capul în nori. Sincer, nu m-am gândit că mă caută, fiind străin. Am zis că a venit, pleacă și gata, nu se mai întâmplă nimic”, a spus Andreea.

 

 poveste dragoste untold

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (7)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. GrammarNazi spune:

  Nu mai scrieti “Satu-Mare” cu cratima ca ma dor ochii!!

 2. sofer spune:

  prietenul ei ce zice? :)))))

 3. Marius spune:

  Ce usuratica e asta de isi da numarul la un strain din prima…cred ca o si faceau de nu se grabea neamtul ala…daca mai e si logodita cum se zica, ce mai…inca o amanta blonda pe lumea asta…materialista…cum e unul din alta tara, hopa la el..fomista!!!!

  • Unu' spune:

   Ești cam învechit, prietene! Care e problema ta, că nu ți-a dat și ție numărul ei? De ce nu trebuia să-și dea numărul?!? Treziți-vă, oameni buni, suntem în 2016, nu în 1860! I-a plăcut de fecior, asta e! Și dacă și-o trăgea cu el, ce aveai tu împotrivă?!?

 4. Satmareanul spune:

  Habar nu am cine ii sau daca e logodita sau nu, dar un lucru ii sigur logodnicul are un noroc nespus ca a reusit sa afle inainte de a-si distruge viata, mai bine asa decat sa nu fi aflat nici odata. Despre ea nu zic nimic, dar cand un baiat lasa nr de tel sau facebook-ul unei fete recent cunoscute , atunci ei sunt corecti ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest