Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Razie de amploare a polițiștilor sătmăreni. Peste 50 de vitezomani, potoliți la timp de polițiști

radarPoliţiştii rutieri din judeţul Satu Mare, au acţionat  în cursul zilei de ieri   pentru prevenirea accidentelor rutiere şi combaterea cauzelor generatoare ale acestora, în special cele referitoare la excesul de viteză.

Folosind echipamente de supraveghere video a traficului rutier și de măsurare a  vitezei de deplasare a autovehiculelor, polițiștii rutieri  au identificat  pe principalele artere de circulație din județ, 53 de conducători auto vitezomani care nu au respectat  regimul legal de viteză, fiindu-le aplicate sancțiuni contravenționale.

Pentru trei dintre aceștia s-a luat și măsura complementară de reținere a permisului de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce. În această situație s-a aflat și un conducător auto de 34 de ani din Negrești Oaș, care a fost surprins de aparatul radar, circulând prin localitatea Ciuperceni, cu o viteză de 101km/h.

Reamintim că depășirea limitelor legale de viteză și viteza neadaptată la condițiile de trafic, reprezintă unele dintre principalele cauze ale accidentelor grave produse pe drumurile publice.

Pentru toate abaterile constatate în cursul zilei de ieri la regimul circulației pe drumurile publice,  au fost aplicate 142 sancţiuni contravenţionale, cu o valoare totală a amenzilor de 16 230 lei.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce, pentru alte abateri decât cele referitoare la excesul de viteză, încă 6 permise de conducere, din care 4 pentru efectuarea unor manevre neregulamentare de depășire.

Un comentariu

  1. Fara Cap Răspunde

    Fix 101 a avut ca si ala cu 151 in afara localitati pe drum european.

    Cum sa fi atat de ghinionist sa iti ia carnetul pentru 1km/h in plus?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.