Record de audiență pentru PortalSM. Mulțumim sătmărenilor!

30 august 2016 | 2 comentarii

audienta1Site-ul de știri PortalSM a atins un record de audiență pe Facebook. Știrile postate de PortalSM în cursul ultimelor șapte zile au stârnit interesul sătmărenilor atât pe site-ul propriu cât și pe Facebook.

Astfel, potrivit statisticii prezentate de site-ul de socializare, în săptămâna 23-29 august, nivelul impactului postărilor a depășit 360.000 de utilizatori, fiind înregistrate peste 72.200 de interacțiuni cu postările.

Cea mai categorie de audiență a fost înregistrată la femeile cuprinse între 25 și 34 de ani, iar cel mai uzual dispozitiv prin care au fost accesate știrile PortalSM pe Facebook a fost telefonul mobil.

Demn de remarcat este faptul că la nivelul interacțiunilor cu postările, PortalSM este lider detașat între publicațiile din județul Satu Mare, cu excepția site-urilor regionale. Astfel, în săptămâna mai sus menționată, nivelul interacțiunilor cu postările (reacții, comentarii, distribuiri) a ajuns la 8,2 K (adică peste 8.200). La toate acestea se mai adaugă contul de facebook Portal Satmarean, care la rândul său are mii de likeuri şi interacţiuni.

portalsm facebook wizz airCea mai citită ştire a fost cea cu privire la zborurile Wizz Air din Satu Mare, titlu care a fost văzut de 95.391 de persoane, a adunat 817 distribuiri, 642 de likeuri, şi 71 de comentarii.

De asemenea, datele statistice oferite de Google Analytics arată că media vizitatorilor unici de pe site este de 11.000 în fiecare zi, fiind şi un vârf de 15.490 de clienţi unici într-o zi.

Redacția PortalSM mulțumește sătmărenilor pentru interesul arătat pentru știrile publicate și promite ca va fi în continuare un echidistant observator a vieții politice, sociale, culturale și sportive din municipiul și județul Satu Mare, și își va da silința ca toate informațiile de interes general să ajungă la cunoștința sătmărenilor.

statistica portal sm facebook

Etichete: , , , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (2)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

  1. Unudinmultime spune:

    pacat, inafara de acest articol cu aeroportul/zboruri de pe aeroport, nu prea aveti articole decente, si ma supara cel mai tare alea la comanda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest