Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

RUȘINE! Mesajul codrenilor pentru fosta conducere a județului. O rușine de drum (FOTO)

drum Oteloaia (7)Drumul care leagă municipiul Satu Mare de zona Codrului, intens circulat astăzi datorită Festivalului de la Oțeloaia, arată de-a dreptul groaznic.

În special pe porțiunea de drum cuprinsă între Rușeni și Homorodu de Mijloc, în asfalt sunt adevărate cratere, unele având și 20 de cm adâncime și o circumferință de câte un metru.

Cu toate că se știa de mult timp de organizarea festivalului, nimeni nu a făcut nimic pentru a petici, măcar, acest drum. Așa după cum spunea și primarul comunei Homoroade, Simion Ardelean, este pentru prima dată când, în preajma sărbătorii codrenilor, drumul de acces la Oțeloaia nu a fost nici cel puțin plombat.

În această situație, codrenii nu au mai rezistat și au răbufnit. În zonele cu gropile cele mai mari, cineva a scris cu litere mari: ”RUȘINE!”, ”RUȘINE PSD PNL”, ”RUȘINE ȘTEF GOVOR”. Sunt mesaje adresate direct fostei conduceri a Consiliului Județean care, după părerea celor care locuiesc sau își trag rădăcinile din zona Codrului, nu a făcut nimic pentru a reabilita acest drum județean.

După cum spunea unul dintre ei: ”Celor de la Consiliul Județean nu le pasă că nu-și rup mașinile personale pe acest drum. Vin cu cele de serviciu, iar dacă acestea se strică, le repară tot pe banii noștri”.

Din păcate,nu este singurul drum județean care se află într-o stare atât de avansată de degradare. La fel de rău, sau poate chiar mai rău, se află și drumul județean Mădăras – Gelu – Terebești – Craidorolț – Tășnad, drumul dintre Craidorolț – Mihăieni, dar și multe altele. 

4 comentarii

  1. Gogu de la Solduba(cantaret la filtru de Dacia) Răspunde

    Fiti linistiti,o sa-l rezolve Pataky !!O sa-l decoperteze si va deveni…pietruit!In curand.

  2. Erdei Dorel Răspunde

    O sa ramanem uimiti cum UDMR istii or sa devina codreni si Govor, pro Duna fesival.Cred ca baiu e altundeva. Atunci, totul va reintra in normal, sa zicem… Nu cumva, codrenii sunt cam derutati? Sau sa zicem…derutanti? Probabil de asta n-r fi gasit drumarii drumu. Dar, asta, ca o paranteza… cine urmareste procedurile legale, va descoperi o gramada de motive pentru care, e :1 greu sa te apuci de toate deodata. 2. Mai bine te apuci si termini ceea ce ai de terminat, o data si bine, nu in fiecare an cu acoperiri de festival, si apoi, la prima ploita , plombele out din gropisoare. 3. Dupa cum zice lumea, toate drumurile duc undeva…ce ar fi ca totusi codrenii, sa priveasca inainte, si eventual, pentru binele lor si al tuturor satmarenilor sa vina cu ceva constructiv in ideea refacerii drumului? de exemplu, drumu spre codru duce nicaieri…se gata intr-o curte…dar peste deal ca ala nu-i munte, e Maramuresu…ce ar fi sa propuna, eventual, continuarea drumului cu legaturi spre Maramures? Asta sa scrie pe asfalt, daca au idei, da cred ca in Codru nost cel drag, nu sa stie unde ajungi pasta deal….stiau numa codrenii de demult…si amu stiu vaxcile care sa ptierd pan codru si ajung in Maramures, in excursie. Ce ar fi ca o propunere sa fie si constrtiva? Este gogole earth..pa tate coclaurile, nu numa pantru likeruri…pa fac book!

  3. revoltat, Răspunde

    Rusine si ptr. DJ: Acas-Unimat-Sacaseni !Acest drum ar scurta cu 25 km distanta Acas – Tasnad-Carei…
    Mafia drumurilor ! Ne iau de prosti !

  4. pop marius Răspunde

    nesimtiti, mirlani si o gasca de infractori, meritati sa fiti toti la puscarie in frunte cu Govor si Stef dar si ceilalti politicieni sa nu-i uitam pe cei din PDL, niste infractori notorii. va asteptam in campania electorala veti avea niste surprize in legatura cu prezenta la vot. suntem curiosi care dintre politicieni se incumeta sa mai vina in zona ? Oare Petric mai doreste un mandat pe spatele codrenilor ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.