Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Sală de nașteri renovată la Spitalul Județean. A fost deschisă azi

sjuLa Spitalul Județean de Urgență (SJU) Satu Mare a fost redată astăzi în folosință sala de naștere nr. 2 și salonul de pretravaliu din cadrul secției de Obstetrică. La aceste eveniment a participat conducerea SJU Satu Mare, medici și asistente din cadrul secției de Obstetrică, personalul medical, reprezentanți ai Bisericii Penticostale din județul Satu Mare.

Atât la sala de naștere cât și la salonul de pretravaliu, cu patru paturi, s-au efectuat lucrări de renovare complete finanțate in totalitate de cultul penticostal din Satu Mare.

Lucrările de renovare, în valoare de aproximativ 12.000 de euro, au constat în zugrăveli, montare de parchet de pardoseală și de perete, refacerea instalațiilor sanitare, a caloriferelor, a instalației de iluminat, s-au montat aparate de aer condiționat, lămpi.

Ambele încăperi au fost utilate cu dulapuri, scaune de birou, etajere, noptiere etc. Toate lucrările au fost efectuate prin mijloace proprii de reprezentanții creștinilor penticostali.

„Am venit cu dragoste ! Am venit cu Dumnezeu!” a spus Ioan Daciu, pastor penticostal, cel care i-a avut alături pe pastorii Constantin Ulici și Gheorghe Dregan.

La finalul evenimentului, Marcela Papici, managerul SJU Satu Mare a înmânat reprezentanților Bisericii Pentiscostale o diplomă și o plachetă după care a dat citire unei scrisori de mulțumire din parte beneficiarului, adresată cultului penticostal din Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.