Ultima actualizare: azi, 14:04

Locale

Ţiganii din Piaţa Someşul, pericol public. Ţepe cu ţigări din frunze (FOTO)

tigari frunze piata somes satu mare (4)Ţiganii care fac “bişniţă” în Piaţa Someşul reprezintă un adevărat pericol public pentru sătmăreni. O sătmăreană a pățit-o pe pielea ei după ce a fost abordată de ţiganii din piaţă şi a acceptat să cumpere un cartuş de ţigări. Sătmăreanca a plătit 70 de lei pentru un cartuş sigilat de Jin Ling având aplicat timbru de duty free iar când a ajuns acasă şi a desfăcut cartuşul a avut surpriza să vadă că ţigările aveau frunze uscate în loc de tutun. Practic aceasta a luat o ţeapă, în condiţiile în care astfel de cazuri nu ai unde să le reclami.

Acesta nu a fost, însă, un caz singular. Frecvent au loc astfel de întâmplări şi nimeni nu ia măsuri. Ba mai mult, o femeie a fost bătută după ce a reclamat ţigăncii că i-a vândut ţigări din frunze şi a cerut banii înapoi. Un alt bărbat era s-o încaseze, după ce a plătit trei cartuşe de ţigări, a fost chemat la scara unui bloc să-şi ridice marfa dar acolo a fost aşteptat de o gaşcă de interlopi care i-au spus să dispară. El a rămas şi fără bani şi fără ţigări.

Nimeni nu înţelege de ce aceştia sunt toleraţi de ani de zile în condiţiile în care reprentanţii Poliţiei, Jandarmeriei şi Poliţiei Locale ştiu ce se întâmplă acolo.

 

10 comentarii

  1. maimaremirarea Răspunde

    Un mare adevăr: “Nimeni nu înţelege de ce aceştia sunt toleraţi de ani de zile în condiţiile în care reprentanţii Poliţiei, Jandarmeriei şi Poliţiei Locale ştiu ce se întâmplă acolo.”
    Trecând prin piaţa aceea, vezi jandarmi care se plimbă, nu fac nimic altceva. Ţiganii devin violenţi dacă nu te uiţi la marfa lor. Daca te uiţi, trebuie să cumperi. Cine trebuie să îi trimită undeva unde comerţul cu ţigări false este interzis? Sunt oameni cu mulţi bani care îşi fac legea singuri şi care se vaietă mereu că sunt săraci.

  2. M Răspunde

    Daca acesti bisnitari sunt mana in mana cu politistii si cu ANAF-ul singura modalitate de ai elimina este sa nu mai cumpere nimeni nimci de la ei. Este absurd ca ani la rand le este permis sa-si vanda marfa ilegal, nici macar pe ascuns ci direct pe fata.

    • raudetot Răspunde

      Cred că poliţiştii trebuie amendaţi pentru disconfortul pe care il tolereaza acolo. Cine răspunde si este plătit pentru păstrarea ordinii şi liniştii publice?

  3. ML Răspunde

    Nu doar in Piata Somes sunt tiganii care fac egea,sunt si pe starda Horea,Corvinilor,tot centrul vechi,isi fac acolo veacul de ani de zile,cu prostitutie,proxenetism si alte infractiuni grave si nimeni nu le are ,,treaba,,De ce oare???

  4. ML Răspunde

    Nu doar in Piata Somes sunt tiganii care fac legea,sunt si pe starda Horea,Corvinilor,tot centrul vechi,isi fac acolo veacul de ani de zile,cu prostitutie,proxenetism si alte infractiuni grave si nimeni nu le are ,,treaba,,De ce oare???

  5. Footbooha Răspunde

    Chilotzarii de militieni ce cacat fac lualeas sepcile n facalet. sunt depasiti de situatie bulangii? Io cred ca is corupti tati . bisnitarii si interlopii cotizeaza si ei tac. Nu am auzit niciodata de bisnitari prinsi dar e plin la piata mare si in piata somesu. Sa ii chis pe tati in freza

  6. pârlitu Răspunde

    În afară de radare unde vede-ți în Satu Mare oameni de ordine ?
    Nu mă refer la cei care se plimbă cu mașina.

  7. Cetatean Satmarean Răspunde

    Se cunoaste situatia ,cinte politiei.DNA este departe.

  8. prostia nu trebuie tolerata Răspunde

    DOAMNA AR TREBUI SA STIE CA NU E LEGAL SA CUMPERI TIGARI LA NEGRU,DACA CUMPARA DE LA MAGAZIN ATUNCI NU LUA FRUNZE,POLITIA AR TREBUI SA-I AMENDEZE SI PE CEI CE CUMPARA!!!!!
    CUM SA FII SUPARAT PE TIGANI CA NU PLATESC TAXE SI IMPOZITE CAND SI TU CARE CUMPERI TE SUSTRAGI.

  9. Antitabac Răspunde

    Rusinea plitiei, si jandarmeriei. De ce nu se pun camere prin piata, ca sa poata fi identificati traficantii de frunze??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.