Traficanţi de droguri prinşi în Constanţa. Un poliţist din Satu Mare i-a pus la pământ FOTO

12 august 2016 | 4 comentarii

traficanti droguriMai mulţi traficanţi de droguri au fost reţinuţi în urma unei acţiuni a poliţiştilor în judeţul Constanţa. Imaginile publicate de spynews.ro au devenit virale pe internet. Chiar dacă feţele poliţiştilor au fost blurate, sursele PortalSM spun că în una dintre imagini poate fi recunoscut poliţistul Antim Benchiş, detaşat pe litoral.

 Cinci persoane au fost saltate de oamenii legii pe baza unor informaţii obţinute, la începutul acestei săptămâni, de poliţiştii din Eforie. Traficanţii operau în zona staţiunilor Eforie Nord, Eforie Sud şi Costineşti. 
Bărbaţii au fost prinşi în zona gării Eforie Nord, asupra lor găsindu-se zeci de plicuri cu substanţe de origine vegetală. Toţi cei cinci au fost reţinuţi pentru audieri. 
Potrivit unor surse judiciare ancheta este coordonată în acest moment de către procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism. Acţiunea oamenilor legii vine în contextul unei campanii de prevenire de consumului de stupefiante pe litoralul românesc.

Descinderea a avut loc la câteva zile după incidentul din Eforie Nord, când Antin Benchiş a fost agresat de un interlop pe care l-a încătuşat.

Etichete: , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (4)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Platinia spune:

  În astfel de cazuri este bine să divulgați nume ?
  Părerea mea că astfel de oameni trebuie ținuți în anonimat, pentru protecția lui și a familiei.

 2. Carcalete spune:

  las ca astia-s prosti de bubuie … si

 3. Vasile spune:

  Pai de ce credeti ca le-au blurat fetele? Ca sa dati voi numele? Sper sa nu ajunga sa va multumeasca nimeni pentru serviciile aduse…

 4. Ghita spune:

  Se vede clar ca este reclama pt politist ! Oare presa constanteana a avut parte de aceste surse?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest