Veste bună pentru sătmăreni. Strada Digului, aproape gata (FOTO)

26 august 2016 | 4 comentarii

digului satu mareVeste bună pentru sătmăreni, în special pentru cei care locuiesc în cartierul Micro 16. Strada Digului, care face legătura dintre aleea Proiectanților și Drumul Careiului pe sub Podul Golescu este aproape de finalizare. S-a turnat și stratul de rezistență, au fost făcute canale tehnice și, foarte probabil, în scurt timp va fi turnat și stratul de asfalt.

Când această stradă va fi finalizată, cetățenii din Micro 16 vor avea o altă posibilitatea de a urca pe podul Golescu, lucru ce va determina o defluidizare a traficului din cartier. În prezent, este interzisă urcarea pe rampa de acces la pod, singura șansă a celor din zonă fiind ieșirea pe strada Brândușa și Drumul Careiului.

Valoarea lucrărilor care sunt executate pe strada Digului se cifrează la 1,1 milioane de lei.

Recent au fost demarate și lucrările de reabilitare a străzii Diana. Lungimea acestei străzi este de 1.130 de metri. Aici se va face canalizare, se vor face trotuare, asfalt, inclusiv canal tehnic. Strada Diana Diana va continua până la strada Gabriel Georgescu.

Etichete: , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (4)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. sofer spune:

  Pare a fi o veste buna si o masura care sa mai decongestioneze traficul.
  Nu se poate posta si o harta cu strazile din zona si accesul cu auto?
  D-le primar, nu abandonati ideea traversarii de cale ferata de langa Electrolux, care face legatura intre str. Botizului si centrul vechi pt. fluidizarea circulatiei cu autoturismele.
  Mi se pare si nu numai mie o solutie buna de trafic.

 2. 1 spune:

  Și ieri și azi dimineață am văzut mașină care ieșea din M16 pe interzis și a virat spre pod, tot pe interzis … Comunității dorm …
  Tovarășul Precup, DEMISIA!!!!

 3. Unu' spune:

  Super! Pare cam îngustă, dar tot e bine-venită!!!

 4. cristi spune:

  Poate este cu sens unic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest