Wizzair negociază zboruri de pe Aeroportul Satu Mare. Zboruri internaționale evaluate

25 august 2016 | 10 comentarii

wizzairCompania aeriană Wizzair se află în negocieri avansate cu conducerea Consiliului Județean pentru înființarea unor zboruri low-cost în țară și străinătate de pe Aeroportul Satu Mare.

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, a precizat, pentru Friss Ujsag, că firma a stabilit niște condiții foarte dure dar care pot fi îndeplinite de aeroportul sătmărean.

“Reprezentanții transportului aerian au stabilit condiții dure, dar se pare că noi le poate îndeplini. Dar până când vom ajunge la o înțelegere negocierile se întind. Este încă nevoie de o parcare în condiții de siguranță, sigur, pentru că fără ea nu poate funcționa un aeroport internațional”, a spus Pataki.

Compania aeriană evaluează destinațiile pentru zborurile low-cost ce urmează a fi operate de pe Aeroportul Satu Mare în cazul în care se va ajunge la o înțelegere.

Etichete: , , , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (10)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. x spune:

  nu va agitati ca o faceti degeaba. renovarea aeroportului s-a facut degeaba. baia mare va fi din nou peste satu mare.

 2. Borbei Razvan spune:

  Să se facă și pentru sătmăreni ceva. Pentru noi astea plecați ar fi un avantaj extraordinar . Am putea ajunge mai repede acasă și nu suntem putini plecați aș că curaj și doamne ajută

 3. sulica spune:

  vizzair a primit eject din mai multe orase din tara si acuma vrea sa vina la satu mare? :) pe bune? :0

 4. Veronica Szucs spune:

  Me gustaría poder ir de Valencia a Satu Mare con Wizzair

 5. Haaaaa spune:

  Povesti…de campanie. Daca nu mai merge prosteala cu centura și cu al 3 lea pod se lansează alte petarde cu wizz , cu autostrada nordului cu tunelul pe sub Somes si cine stie ce gogoși ne mai vârã pe gat propaganda.

  • satmareanul spune:

   Inca mai plangi dupa Coica? Lasa … ca o sa-ti treaca … sau poate nu!

   • mutu spune:

    Lasa Gabor ,nu mai comenta sub pseudonim.Cred ca necazul celor carora li se face dor de Coica,este ca deja s-au saturat de marele primar!!!Lasa dracului Partiumul unguresc si apuca-te de treaba in oras.Pana acum traiesti cu bune,cu rele,doar de pe urma lui Coica….Apropo,de ce ai inchis primaria?Ti-e dor de Auschwitz,sau te bantuie netrebnicia neamului tau de la Ip si Tresnea din Salaj.

    • nuconteaza spune:

     Sincer, a facut si coica ceva cu stefut, dar.. sper sa vad aceste curse aeriene chiar daca is in timpul mandatului lui gabor. Pentru satmareni (nu cei care is inscrisi la anumite partide politice) nu conteaza cine conduce, cat timp e in folosul comunitatii. Din partea mea poate fi si ISIS / Hezbollah / Boko Harem / etc (era o gluma evident) atata timp cat lucreaza in dezvoltarea economica si regionala a orasului si judetului.

 6. ardelean spune:

  In alta ordine de idei, Aeroportul e in administrarea CJ, deci Kereskenyi, si cu atat mai putin Coica, n-au nici in clin nici in maneca cu asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest