Ultima actualizare: azi, 14:20

Publicitate

ZIN SUMMER PARTY, 90 de minute energice de Zumba Fitness. Provocatoarea Evelyn Felber din Germania a eliberat energia latino la PrimaGYM (FOTO&VIDEO)

Zin Summer Party, PrimaGYM (180)ZIN SUMMER PARTY a fost un eveniment încărcat cu foarte multă energie, distracție, antrenamentul fiind unul într-adevăr unul aerobic ieșit din tiparele tradiționalului. Invitata specială a Andreei Seleș, Evelyn Felber din Germania, a incitat iubitorii de Zumba Fitness cu mișcări de hip-hop, soca, samba, salsa, merengue, reggaeton, mambo, arte marțiale și dans din buric.

Zumba Fitness și PrimaGYM Satu Mare a organizat un nou eveniment sportiv, intitulat sugestiv ZIN SUMMER PARTY, cele 90 de minute de dans aerobic umplând sala mare a Centrului PrimaGYM, eliberând energia latino a iubitorilor de Zumba Fitness. Surprizele nu s-au lăsat așteptate, iar energicele antrenoare de  zumba fitness au adus zâmbete pe chipurile doamnelor și domnișoarelor care au intrat în jocul distracției. Și pentru că ”zumba” este de fapt un argou pentru distracție ce se traduce sub expresia ”să te miști repede”, mișcările antrenante au umplut de energie pe toți cei prezenți la ”master class-ul for everyone” de la PrimaGYM.

Lumea distracției Zumba cu muzica ritmată și motivantă, cu mișcările unice de dans a poposit pentru 90 de minute alături de Evelyn și Andreea la PrimaGYM, iubitorii acestui antrenament având ocazia și pe viitor să încerce Zumba Fitness cu Andreea Seleș, în fiecare zi de marți, de la ora 18:30, la PrimaGYM Satu Mare.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.