Ultima actualizare: azi, 21:48

Publicitate

ZIN SUMMER PARTY la PrimaGYM. Distracție garantată la masterclass-ul de Zumba Fitness

zin summer partyZumba Fitness și PrimaGYM Satu Mare organizează un nou eveniment sportiv, intitulat sugestiv ZIN SUMMER PARTY.

Iubitorii de zumba sunt așteptați joi, 18 august, de la ora 18:30, la PrimaGYM, unde energica antrenoare Andreea Seleș vă așteaptă la un ”master class for everyone” de Zumba Fitness. Invitata specială la eveniment este Evelyn Felber care ajunge la Satu Mare tocmai din Germania.

Zumba este un program de fitness inspirat din dansurile latino, ce combină elemente ce țin de dans cu elemente din sfera aurobicului. Coregrafia Zumba Fitness încorporează mișcări de hip-hop, soca, samba, salsa, merengue, reggaeton, mambo, arte marțiale, și chiar bollywood, respectiv dans din buric. Zumba, de fapt este un argou pentru distracție și se traduce sub expresia ”să te miști repede”.

Așadar, nu ratați orele de zumba fitness, un program de aerobic ieșit din tiparele tradiționalului, în care distracția este garantată de Andreea Seleș și Evelyn Felber la ZIN Summer Party de la PrimaGYM. Echipa PrimaGym vă aşteaptă cu braţele deschise şi cu o mulţime de surprize şi cadouri! Intrarea costă 15 lei. Mai multe informaţii referitoare la programul ZIN Summer Party puteţi obţine fie la sediul centrului, fie la telefon 0361.884.947.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.